23-07-2013

Як вибрати правильну юридичну компанію?

офіс юридичної компанії

Вибір юридичних контор, що пропонують різноманітні послуги, приголомшує. Як не загубитися та вибрати ту, яка дійсно допоможе вирішити ваші питання?

Щоб зробити правильний вибір, насамперед потрібно оцінити ступінь складності, а також важливість питань. Якщо вирішуване завдання ставить на життєздатність вашого підприємства, варто віддати перевагу солідній вузькоспеціалізованій фірмі, основною сферою діяльності якої є реєстрація підприємств у Дніпропетровську або інша сфера діяльності, а якщо вирішення питання важливе, але не принципово, можна звернутися і до юриста з невеликої фірми.

Який би тип компанії ви не вибрали, наступні поради допоможуть знайти відповідного вам фахівця серед сотні йому подібних.

Безперечно, важливу роль відіграють рекомендації колишніх та справжніх клієнтів компанії. Порадьтеся зі знайомими, поцікавтеся на спеціалізованих форумах, запитайте партнерів, погортайте профільну бізнес-публіцистку. Загалом, наведіть довідки про фірми, що вас цікавлять.

Після того, як ви відібрали кілька фірм з хорошими відгуками, відвідайте сайти цих компаній. Цей етап дослідження допоможе вам дізнатися, як себе позиціонує компанія, спектр послуг. Крім іншого, є ймовірність, що на сайті ви знайдете і інформацію про нагороди та дипломи її фахівців.

Не менш важлива спеціалізація фірми та окремо взятого юриста. Якщо він повідомляє, що може проконсультувати з будь-яких питань, швидше за все, по-справжньому якісної консультації та кваліфікованої допомоги ви не отримаєте. Адже саме невпинне вивчення конкретного напряму дозволяє стати справжнім фахівцем у сфері.

У юристів попросіть рекомендації клієнтів. Потім не посоромтеся і перевірте інформацію, зателефонувавши за вказаними номерами. Поцікавтеся, чи компанія виконала поставлене завдання, в які терміни, чи була юридична консультація у Дніпропетровську корисною, чи залишилися клієнти задоволені і чи планують звертатися до цієї компанії ще раз.

Вартість послуг. Само собою, більш кваліфікований юрист бере за свої послуги велику суму, сем його менш професійний колега. До того ж, вартість послуг залежить від ступеня складності питання, від професіоналізму юриста та інших важливих аспектів, однак, на ринку правових послуг існує середній рівень цін. Тому орієнтуйтеся на цей рівень і не забувайте, що скупий платить двічі, адже якісна робота не може коштувати дешево.

Приступаючи до співпраці з юридичною фірмою, уточніть всі питання щодо оплати та вартості послуг. Простежте, щоб у договорі були зазначені терміни, вартість послуг та можливі підстави для підвищення вартості наданих робіт.

Автор: Олександр Бєлов