29-06-2015

Громадянство України та нерухомість

паспорт та нерухомість

Європа визнає, що законодавство України є одним із найбільш досконалих та лояльних. М'яке податкове законодавство робить вигідною купівлю нерухомості, оподатковуючи її низькими податками. З цих та багатьох інших причин питання придбання нерухомості в нашій країні і, відповідно, отримання паспорта стало популярним серед іноземних громадян.

Громадянство України: переваги здобуття

Громадянство полегшує процес купівлі та оренди нерухомого майна, ведення підприємницької діяльності та здобуття освіти. Статус громадянина долучає іноземця до української громадськості та відкриває певні переваги:

  • можливість самореалізуватися у вільному демократичному суспільстві;
  • м'яке законодавство та політика, заснована на демократичних принципах;
  • низькі податки на нерухомість;
  • можливість перебувати в Україні потрібний час на законних підставах.

Також громадянство України дає певні переваги та пільги у країнах ЄС. Як відомо, багато європейських країн, таких як Хорватія, забороняють купувати нерухомість на своїх територіях іноземним громадянам. Проте громадяни України мають певні переваги у деяких країнах ЄС. Наприклад, Польща передбачає для українців спрощену процедуру оформлення та купівлі майна.

Також українське громадянство надає безліч чудових можливостей здобути освіту в Європі. Наприклад, ВНЗ Польщі ставляться до українців більш лояльно.

Ще однією країною, відкритою для власників українського паспорта, є Угорщина. Угорська держава також привітно налаштована по відношенню до українського народу та передбачає певні пільги для набуття майна та здобуття вищої освіти.

Громадянство України: порядок оформлення

Отримавши статус громадянина, іноземець наділяється повним спектром конституційних прав та отримує можливість користуватись усіма перевагами життя українців. Оскільки отримання українського паспорта є дуже відповідальною процедурою, заявник повинен приділяти особливу увагу нюансам та особливостям оформлення документації. Пакет документів повинен містити вичерпні дані, що дають змогу скласти детальний портрет особи кандидата.

Громадянство України вимагає від заявників виконання певного порядку подання заяви, ознайомитись з якою Ви зможете, вивчивши детальне офіційне опис тут.

Автор: Олександр Бєлов