13-08-2013

Довірче управління фінансами – вкласти гроші, щоб заробити

рукостискання

За наявності вільних коштів розумно інвестувати в вигідний проект. І оскільки займатися фінансовими операціями може не кожен, є сенс довіритись фінансовим компаніям, які візьмуть на себе управління коштами.

Міжнародна практика, що забезпечує високий дохід

Можливостей для інвестування на сучасному ринку досить багато, проте зорієнтуватись у тому, куди саме направити свої вільні капітали може не кожна людина, тому що не всі є фінансовими гуру, щоб адекватно аналізувати ринкову ситуацію та здійснювати вигідні угоди.

Для цього працюють фінансові компанії, які пропонують клієнтам передати гроші у довірче управління, гарантуючи великі відсотки за вкладами. Здавалося б, є банки, чому просто не оформити внесок, щоб на вкладені кошти нараховувалися відсотки? Так, банки є, проте вони пропонують мізерні відсоткові ставки, тож такі інвестиції не можна назвати вигідними.

Тоді як фінансові компанії працюють дещо по-іншому, і в першу чергу, дійсно залучають інвесторів можливістю отримувати хороший стабільний дохід. Це стабільна практика, яка знайшла застосування у всьому світі, особливо у розвинених європейських, західних країнах.

Інвестуючи кошти у фінансову компанію, людина передає їх професіоналам, які мають знання ринку, вміють прораховувати можливі ризики, загалом, грамотно поводяться з фінансами клієнтів, щоб вони отримували дохід.

Довіряйте інвестиції професіоналам

Звичайно, вклади під високий відсоток потрібно робити у тому випадку, якщо впевнені у надійності, професіоналізмі фінансової структури. Діяльність довірителя має бути повністю прозорою, клієнт повинен мати можливість у будь-який момент перевірити стан свого рахунку, а також простежити перебіг усіх операцій, у яких беруть участь його кошти.

Передача грошей у довірче управління, це економія часу та можливість отримувати стабільний дохід, у принципі нічого не роблячи. Більшість доходу, отриманого від обороту коштів, отримує клієнт, фінансова компанія отримує за свою роботу певний відсоток, тому в довгостроковій співпраці зацікавлені всі сторони.

І останнє, якщо людина не має досвіду, то займатися фінансовими угодами самостійно не варто, це ризик втратити гроші. Фінансовий ринок має безліч підводних каменів та хитрих пасток, тому краще довіряти управління своїми грошима досвідченим кваліфікованим експертам.

Автор: Олександр Бєлов