04-09-2019

Кредити онлайн в Україні

онлайн кредитування

Ми звикли до того, що все купується в кредит. Споживчі позики оформлюються в інтернет-магазинах, роздрібних мережах, банках. Але що робити, коли гроші потрібні готівкою? Адже банки не готові на відкритих умовах кредитувати громадян. У тих самих установах, де видають споживчі кредити, діють жорсткі умови кредитування.

Але вирішити проблему можна. Онлайн-кредит в Україні на потрібну суму можна громадянам отримати за 15 хвилин. Видають їх мікрофінансові компанії.

Що таке кредит онлайн?

Онлайн-кредит - це позиковий продукт, який можна оформити дистанційно. Позичальник, не виходячи з дому, подає через інтернет онлайн-заявку та отримує гроші на банківську картку. Головна умова, щоб картка належала позичальнику. Отримати гроші на чужу карту неможливо.

Плюс у тому, що для оформлення позики потрібний мінімальний набір паперів. Для цього потрібен лише паспорт громадянина України.

Щодо вимог. Усі звикли, що банки перевіряють на відповідність безлічі умов. Тут все інакше. Базові вимоги зводяться до кількох:

  1. Вік – від 18 років. Є компанії, які вказують 21 рік. Скористатися пропозицією можуть навіть пенсіонери до 60–65 років.
  2. Громадянство України.

Вимог щодо платоспроможності та рівня кредитної історії немає. Це означає, що суб'єкти з низьким кредитним рейтингом, заробітною платою або за відсутності офіційного працевлаштування можуть подати заявку та отримати гроші.

Процес отримання кредиту онлайн

Процес оформлення займає 10-15 хвилин. Головне – вибрати організацію, яка підходить за умовами. Далі просто.

Як оформити онлайн-кредит:

  1. Пройти попередню реєстрацію на сайті МФО. Для цього потрібна електронна пошта, мобільний телефон.
  2. При вході до власного кабінету заповнити онлайн-анкету, надіслати заявку на кредит на розгляд.
  3. Отримати позитивне рішення. Підписати договір кредитування. Угода підписується в електронному форматі.
  4. Отримати гроші на банківську картку.

Чому кредит онлайн у МФО це вигідно?

Онлайн-позиками від МФО з кожним роком користується велика кількість людей. Суб'єктам подобаються переваги послуги. Головна серед них – нульова відсоткова ставка за первинного звернення до компанії. Якщо клієнт раніше у організації не брав кредит, він оформляє позику під 0%.

Додаткові переваги онлайн-кредитів:

  1. Термін погашення. Якщо компанія вказує термін кредитування – 30 днів, це означає, що з 30 днів потрібно залізно оплатити заборгованість. Функція пролонгації продовжує термін оплати термін, який зручний клієнту.
  2. Дострокове погашення. Відсотки нараховуються за кожний день використання позики. Якщо позичальник достроково сплачує борг, то відсотки не нараховуються.
  3. Низька процентна ставка для клієнтів. Якщо позичальник користується послугами однієї МФО, при повторному оформленні він отримує знижку на відсоткову ставку.

Але хоч би якими вигідними були умови, потрібно вміти обирати МФО. Їх на ринку багато. Не всі вони пропонують чесні параметри за позикою. Позичальник теж може відстежити всі пропозиції ринку, вивчити параметри позички. Онлайн-сервіс Kredito.com.ua пропонує вигідні пропозиції МФО. Представлені компанії з гарною репутацією, високим ступенем надійності та відгуками клієнтів. Тут можна відсортувати пропозиції щодо критеріїв, кредитних продуктів.

Нагадаємо, з грудня 2019 року банки обов'язково перевірятимуть, чи немає клієнта у списку боржників.

Автор: Олександр Бєлов