13-03-2015

Оренда нерухомості: вибираємо найкращі варіанти

оренда офісу в БЦ Хімки Бізнес Парк

Нині як приватним особам, і комерційним організаціям досить складно придбати нерухомість проживання чи здійснення підприємницької діяльності. Але взяти необхідне приміщення або квартиру в оренду за цілком посильну щомісячну оплату ніщо не заважає, тим більше що таких зобов'язань, як при купівлі, цей вид угоди не передбачає.

Прийнявши рішення про взяття в оренду нерухомості, необхідно розуміти суть угоди і хоч трохи розбиратися в законах і правилах, що регламентують це питання. Якщо ж базових знань недостатньо, щоб унеможливити можливі ризики, обман і шахрайство, то для пошуку відповідного варіанту приміщення та залагодження всіх юридичних питань необхідно звернутися до спеціалізованих контор. Прикладом такої компанії є Біз-Цен на сайті якої розміщена актуальна інформація про вільні та зайняті комерційні площі у бізнес-центрах, а також пропозиція для малого бізнесу: оренда житлового приміщення під офіс у багатоквартирних будинках.

Особливістю роботи таких компаній є ретельний відбір відповідних варіантів нерухомості, мінімізація всіляких ризиків, а також максимально правомірне укладання договору між наймачем та власником майна. Залежно від виду майна, мети його використання та статусу обох сторін, укладається відповідний договір, в якому відображаються всі основні моменти: договірні особи, місце розташування нерухомості, загальна площа, ціна договору, порядок розрахунку та оподаткування, термін оренди, а також причини розірвання договору раніше строку.

Звертаючись до ріелтерської компанії, орендар за невелику плату отримує безліч переваг, головною з яких вважається безпека угоди. Юристи контори беруть на себе клопіт з пошуку відповідної нерухомості, як офісне приміщення, склад, відділи в торгових центрах, квартири або приватні домоволодіння. Фахівці компаній також організують зустріч та переговори між сторонами, у разі потреби візьмуть у них участь, і в договірних документах максимально відобразять усі обговорені пункти та побажання.

Оформивши оренду приміщення через спеціалізовану компанію, наймач знижує ймовірність попадання в мережі шахраїв, отримує гарантію на правильно оформлений юридичний документ, і подальший кваліфікований супровід угоди, сплативши при цьому невелику разову винагороду. Кваліфіковані юристи та фахівці, що постійно навчаються, допоможуть у вирішенні питань, що виникли, і детально проконсультують з усіх незрозумілих позицій.

Автор: Олександр Бєлов