31-03-2016

Як знайти хороше агентство нерухомості

гарне агентство нерухомості

У багатьох настають часи, коли доводиться, щось купувати, або ж, навпаки, продавати. Звичайно ж, постає питання, де знайти гарне агентство нерухомості або рієлтора. На сьогоднішній день агентів достатньо. Але серед багатьох є й не дуже порядні контори. Для того щоб вибрати саме те, що хочеться, необхідно звертатися відразу в кілька агентств, і вибрати відповідний варіант. У такому разі відпадає потреба вдаватися до допомоги приватного рієлтора.

У ріелторській конторі пропонуються послуги різного виду. Проводяться консультації щодо купівлі, продажу, обміну нерухомості. До обов'язків рієлтора входить також перевірка всіх необхідних документів на квартиру. А також обов'язково потрібна перевірка на наявність чи відсутність заборгованості з комунальних платежів. Коли покупець задоволений усіма умовами, то агент починає складати стандартний договір і починає збирати документи, які необхідні.

При продажу нерухомості допомога рієлтора просто необхідна, адже тільки він зможе зробити якісну оцінку нерухомості. Він повинен також зібрати всі документи, які будуть потрібні для продажу квартири. За ріелтором закріплено право на розміщення реклами щодо продажу. Ця процедура проводиться за кошти контори, за якою закріплений агент.

Агент зобов'язаний супроводжувати угоду та документацію до останньої хвилини. Його обов'язки - це створення вигідної схеми для замовника, але не на шкоду другій стороні угоди. Агент зобов'язаний гарантувати конфіденційність угоди. Навіть після завершення угоди агент не може залишити замовника. Він повинен через певний час провести повторну перевірку документації, і переконатися, що колишні власники нерухомості не з'являються і не пред'являють претензії.

І, звичайно, всі послуги агентства не безкоштовні. Роботу агента необхідно сплатити. Є два варіанти оплати. Агентством визначається відсоток, який додається до ціни нерухомості та відповідно ціна піднімається. Другий варіант найпопулярніший. Агенту сплачується певна сума угоди.

Відповідну контору можна вибрати з каталогу, буклету. Відповідальні агентства нерухомості працюють на ринку послуг вже дуже давно, вони вже встигли напрацювати собі свою базу клієнтів. І вона пропонується реальному та потенційному клієнту за допомогою рекламного каталогу. І, незважаючи на те, що для кожної агенції свої інтереси понад усе, вони зобов'язані в жодному разі йти проти інтересів клієнта. Існує закон, якого вони повинні дотримуватися, оскільки агентства нерухомості дуже тісно пов'язані з юриспруденцією.

Автор: Олександр Бєлов