30-01-2014

Основний набір правил підприємця-початківця

людина йде вгору

Спеціалізована міжнародна компанія Інксистем, яка має багаж відмінних бізнес-ідей, люб'язно поділилася з нами набором правил для підприємця-початківця.

Знання

Ви, як підприємець-початківець, повинні мати певний багаж знань, який буде вашою перевагою в бізнесі перед конкурентами. Накопичені знання необхідно постійно поповнювати та вдосконалювати.

Впевненість

Для старту малого бізнесу необхідно бути впевненим у собі і у своїх силах на всі 146%. Справа в тому, що людина, яка вірить у себе, не звертатиме уваги на людей, які намагатимуться її гальмувати та відмовляти. Потрібно бути стійким і холоднокровним, інакше досягти поставленої мети буде дуже складно.

Відповідальність

починаючи займатися будь-яким бізнесом, ви вішаєте величезну відповідальність за свої плечі. Вам доведеться відповідати за свої вчинки, взяті зобов'язання та можливий кредит.

Бізнес план

Без чіткого бізнес-плану та ідеї, всі ваші дії щодо ведення бізнесу будуть носити хаотичний характер. Необхідне точне усвідомлення того, що і як ви робитимете.

Готовність

Готовність на початку шляху людини як бізнесмена є одним з ключових факторів успіху. У тому випадку, якщо ви готові зіткнутися з труднощами, багато і продуктивно працювати, при цьому йти до власної справи як до мети життя, ви напевно зможете досягти певного успіху.

Підприємливість

Будь-який успішний підприємець може бути підприємливим, зокрема і ви. Якщо люди будуть відчувати у вас цю жилку на відстані, то вони неодмінно вам віритиму, слідувати за вами і вашими ідеями.

Чесність

Вести справи з чесною та щирою людиною завжди приємніші, ніж зі брехуном. Також важливо бути чесним перед собою. Якщо ви бажаєте будувати довгострокові відносини зі своїми партнерами, то не потрібно нікого «кидати» та обманювати.

Друзі

Ніколи не варто вести бізнес-справи та брати до себе у партнери друзів чи родичів. Як показує досвід, ділові відносини псують дружні зв'язки, оскільки ваші близькі чекатимуть поблажок, у вигляді меншого обсягу роботи та більшого заробітку, порівняно з іншими.

Економія

Ви ризикуєте втратити бізнес і всі свої заощадження, якщо не навчитеся економити. Економія – один із найважливіших факторів успішного ведення бізнесу. Для досягнення успіху доведеться економити на всьому: на собі, меблях, офісній техніці, працівниках та в інших речах. Не маючи цієї межі, не варто розраховувати на тріумф.

Автор: Олександр Бєлов