30-08-2019

Яким має бути обслуговування компаній, що управляють подобовим житлом

послуги керуючої компанії

Керуючі компанії, які пропонують квартири подобовоактивно розвиваються. Як відомо, попит породжує пропозицію і тому цьому ринку зростає конкуренція. Але найприємніше те, що вона лише на благо клієнтам. Адже компанії, конкуруючи між собою, намагаються запропонувати клієнтам більшу кількість послуг, якісний сервіс та знижки.

Тут варто розділити поняття основних послуг та додаткового сервісу.

Основні послуги практично аналогічні до готельних послуг. Це прибирання квартири, ремонт сантехніки та електрики, слюсарні послуги. Деякі компанії також включають сюди доставку преси та їжі.

Набір додаткових послуг може бути найрізноманітнішим. Це залежить від політики керуючої компанії та класу квартири, яку ви зніматимете.

Подобові квартири економ-класу включають мінімум додаткових послуг. Серед них можуть бути інформаційні послуги та трансфер. Сам клас квартири передбачає великого додаткового сервісу. Адже найчастіше ці квартири коштують дешево, і клієнти спочатку хочуть заощадити.

А ось квартири бізнес-класу та елітне житло інше питання. Тут клієнту не лише викличуть таксі у будь-який час доби та привезуть залізничні чи авіаквитки. Клієнт, який винаймає таку квартиру, не повинен обтяжувати себе знанням телефону міською довідковою або перегортанням жовтих сторінок.

  1. Допустимо, ви захочете піти до театру, музею, на виставку або на концерт. Компанія забронює та доставить вам квитки на бажаний час.
  2. Вам може знадобитися особистий гід-перекладач чи просто екскурсовод. Компанія також підбере для вас відповідну людину.
  3. Ви навіть можете попросити приносити вам свіжу каву вранці. Керівна компанія виконає практично будь-яку примху за ваші гроші.

Звичайно, що всі послуги оплачуються вами – квитки, кава, таксі, перекладач чи гід. А вартість сервісних послуг або входить у вартість квартири, або оплачується окремо. Про це у договорі обов'язково буде написано.

Запам'ятайте, ви можете вибирати – користуватися такими послугами чи ні.

Дізнайтесь чому подобова оренда квартир – це популярний вид бізнесу, чудова ідея для стартапу та непогана можливість заробити із цієї статті.

Автор: Олександр Бєлов

Читайте також