30-01-2019

Сухе миття автомобілів – бізнес-ідея

автомийка

Класична «мокра» ручне миття – витівка досить затратна, а також вимагатиме від власника значних тимчасових витрат. Крім того, вона незручна логістично: автомобіль необхідно доставити до місця помивки, а потім забрати.

Дешевші і ефективніші, порівняно з ручною, безконтактна мийка або мийка самообслуговування, але істотні недоліки виявляються і в тієї, і в іншої. Так, технологія реалізації безконтактного миття може пошкодити покриття автомобіля, після неї залишається чимало розлучень, а на мийках самообслуговування найчастіше доведеться постояти у великій черзі, та й найчастіше піна і вода потрапляють на одяг водія при помивці.

Сухе миття автомобілів

суха автомийка

  1. Переваги.
    Реальною альтернативою є сухе миття автомобіля, що виробляється за допомогою спеціальних засобів, які наносяться на кузов за допомогою розпилювача, а потім просто витираються спеціальною серветкою.
  2. Стартовий капітал.
    Відкриття такого миття не вимагає багато вкладень, адже під неї не потрібен бокс, всі роботи можуть проводитися безпосередньо на паркувальному майданчику. Навіть проста реалізація таких коштів на СТО та заправці принесе чималий дохід.
  3. Пошук клієнтів.
    Для пошуку та залучення клієнтів необхідно завести сторінку або сайт та проводити реалізацію послуги через інтернет. А також незайвим буде відеоролик про ваш бізнес, розміщений на Youtube. Тим більше, що подібні відео користуються популярністю у автовласників і цей факт говорить, що клієнти будуть завжди.
  4. Специфіка.
    придбати засоби для сухого миття можна у виробників, яких сьогодні вже достатньо, а в деяких із них можна викупити франшизу на ведення такого бізнесу під ключ.

Сухе миття — прибутковий, перспективний напрямок, який може забезпечити чималий дохід.

Раніше повідомлялося про те, яким бізнесом зайнятися в Україні у 2019 році.

Матеріал підготовлений АН BFS