28-01-2019

Яким бізнесом зайнятися у 2019 році

Найбільш зростаючим, конкурентним і стоящим на порядку денному в Україні в 2019 році стане підприємництво у сферах швидкого харчування, випікання та реалізації хлібобулочних виробів, занять спортом, приватної освіти та служби доставки.

Про це повідомило видання «Сегодня» за результатами проведеного опитування бізнес-експертів.

Фастфуди

фастуфуд

Моноформат, коли пропонують лише супи, пиріжки, бургери чи пельмені, поступово відходить у минуле. На зміну подібним фаст-фудам з упором на національні кухні та комфорт споживання.

Стартовий капітал: 5 000-7 000$.

Терміни окупності: 6-10 місяців.

Пекарні

пекарня

Бізнес із випікання та реалізації хлібобулочних виробів має стати більш технологічним. А це має призвести до підвищення якості випічки. Зараз це важливо для клієнта, оскільки покупці вже не хочуть купувати простий хліб, їм важливо отримати різноманітний асортимент корисний для здоров'я. Причому пекарні можуть розділятися за чеком: хтось запропонує людям дорогу випічку, а хтось бюджетну.

Стартовий капітал: 10 000-12 000$.

Терміни окупності: 9-12 місяців.

Спортзали

спортзал

Спортивний напрямок активно обростатиме інфраструктурою. Серед клієнтів будуть потрібні індивідуальні послуги тренерів та консультантів з харчування. Тому є сенс вивчити можливості запуску спортхабів, жіночих фітнес-клубів, спа-послуг чи еко-крам для спортсменів.

Стартовий капітал: 12 000-30 000$.

Терміни окупності: 1-1,5 року.

Дитячі центри розвитку

дитячий розвиваючий центр

Розвиток приватної освіти зараз на піку. Готуйте нові проекти до першого вересня, а в літній період відкривайте дитячі табори, що розвивають. Популярні спорт, іноземні мови та програмування. За 2—3 роки такий бізнес, відпрацювавши програми навчання, стане масовим.

Стартовий капітал: 15 000-20 000$.

Терміни окупності: 1-2 року.

Служби доставки

служба доставки

Просувайте цей вид бізнесу у бік максимальної зручності для клієнта, а також враховуйте технологічність. Наприклад: доставка товару на електровелосипедах, поштомати – автоматизовані осередки для отримання посилок, розробка мобільних додатків для оптимізації маршрутів по доставці. Стати партнером відомих служб доставки або запропонуйте нову послугу.

Стартовий капітал: 2 000-3 000$.

Терміни окупності: 3-6 місяців.

Раніше АН BFS опублікувало матеріал зі списком ідей та варіантів для літнього бізнесу.

Підготував: Олександр Бєлов