17-07-2012

Купити земельну ділянку в Сімеїзі

Земля у Сімеїзі

Купити земельну ділянку в Сімеїзі, значить зробити правильне вкладення, адже це відмінне придбання, і один із правильних напрямів інвестування. Грошові знаки сьогодні вже багато хто відкладає на депозитних рахунках, деякі зберігають їх у стабільних і надійних вже довгі роки трьох літрових скляних пляшках, проте ніхто не застрахований від інфляцій, що насуваються і абсолютно не передбачуваних, і економічних криз.

Багато хто з тих, хто читає статтю, сьогодні пам'ятає, як одного разу прокинувшись прекрасним, здавалося б, вранці, стали реально жебраками, тому що всі їхні гроші стали візуальними, тому що їхні суми були прописані тільки на розумних і дуже продуманих ощадних книжках, що видаються державним банком. Земельні ділянки в Криму мають підвищений попит, який у десятки разів перевищує пропозицію, адже вони мають властивість закінчуватися, а тому купити земельну ділянку в Сімеїзі сьогодні досить непросто. Однак якщо ви цілеспрямована людина і чітко йдете до своєї мети, то ви так чи інакше знайдете наше агентство, яке допоможе вам залагодити всі питання, пов'язані з придбанням землі та на вигідних умовах купити земельну ділянку в Сімеїзі.

Земельні ділянки, так само як і квартири, і будинки, і нежитлові будинки та будівлі можуть безперешкодно купувати та продавати громадяни як нашої держави, так і будь-яких інших держав. Обмеження є, та їх вплив не особливі, вони стосуються лише деяких категорій земель.

Якщо Ви є громадянином іншої держави, тоді Ви зможете купити земельну ділянку в Сімеїзі з таким статусом:

  • індивідуальне житлове будівництво;
  • індивідуальне дачне будівництво;
  • ділянки гаражного призначення, тобто гаражі, елінги.

Дуже часто ми чуємо скарги громадян інших держав, що вони не мають прав на придбання земель, про це говорять навіть деякі агентства нерухомості, з метою обдурити клієнта на кругленьку суму за нібито «дозвіл на купівлю». Будьте обережні і пам'ятайте, що у вас є всі права на купівлю нерухомості в УкраїніЯкщо хочете дізнатися про це більш детально, то достатньо проконсультуватися у нотаріуса.

Є ділянки, наприклад садові ділянки, ЛКГ, тобто ділянки під особисте селянське господарство, товарне сільгоспвиробництво, які негромадяни не можуть купити, їх можна лише оформити в оренду або ж на довірених осіб, які мають українське громадянство.

Якщо ж садова ділянка не приватизована, тоді можлива її купівля за садовою книжкою. У цьому випадку ви не станете його власником, а вважатиметеся лише членом кооперативу і матимете певні права та обов'язки.

Підготував: Олександр Бєлов