29-11-2021

Меблі в кабінет персоналу: вибрати правильно

офіс

Облаштування офісних приміщень дозволяє забезпечити гідні умови праці працівникам. І вибір меблів багато в чому визначає зручність та комфорт протягом усього робочого дня. Від оформлення офісу та кабінету співробітників залежить сприйняття компанії клієнтами та замовниками, створюється певна репутація на ринку. Сьогодні купити меблі для персоналу можна за привабливими цінами та в широкому асортименті, керуючись особистими уподобаннями та можливістю створити індивідуальний неповторний стиль у кожному кабінеті офісу.

Стилі офісного інтер'єру

Створити неповторний імідж офісу можна за допомогою грамотно підібраних меблів. Завдяки їй очікування клієнтів та відвідувачів будемо максимально зручним, а процес виконання співробітниками своїх обов'язків – комфортним.

Існує кілька стилів, які можна застосовувати при оформленні кабінетів. З їх допомогою забезпечується приємна робоча обстановка, комфортні умови для роботи та, як наслідок, підвищена продуктивність кожного співробітника.

Класичний стиль оформлення інтер'єру

Для класичного стилю характерні натуральні колірні рішення та натуральні матеріали. Столи, стільці та крісла не мають гострих кутів, мають зручну конструкцію. Тканини для оббивки є виключно якісними, що дозволяє їм надовго зберігати свій привабливий зовнішній вигляд.

Такий стиль оформлення інтер'єрів часто використовують великі компанії, які вже тривалий час працюють на ринку і мають солідну репутацію.

Стиль модерн

Офісні меблі в стилі модерн характеризуються більш сучасними рішеннями. Можуть застосовуватись різноманітні матеріали для виготовлення та оформлення, проте всі вони лише високої якості.

Меблі в стилі модерн забезпечують зручність та комфорт, надаючи обстановці особливої ​​привабливості та неординарності.

Стиль хай-тек

Найсучасніший і мінімалістичний стиль "надає" перевагу склу та металу. Відсутність зайвих деталей і продумана зручність у поєднанні з зовнішнім виглядом, що відразу привертає увагу, можна назвати найбільш характерними рисами стилю хай-тек.

Вимоги до офісних меблів

Меблі для персоналу в залежності від загального корпоративного стилю можуть вибиратися відповідно до вимог безпеки та зручності. Підвищена функціональність дозволить мати доступ до офісної техніки при зручному розташуванні, а також використовувати за призначенням кожну робочу поверхню і ящик або полицю.

Безпека визначається застосуванням лише перевірених та якісних матеріалів для виготовлення меблів для співробітників, надійність механізмів та вузлів з'єднання.

Підготував: Олександр Бєлов