28-08-2017

Як зрозуміти, що настав час зайнятися бізнесом

шлях у бізнес

Ви чудово розумієте, що відкриття та розвиток власного бізнесу – це колосальна праця, яка потребує маси моральних, матеріальних та фізичних сил.

Тим не менш, вас не залишає ця думка. Можливо, ви незадоволені своїм справжнім становищем або ви завжди бажали відкрити свій магазин або кав'ярню. А може, вам просто потрібні кардинальні зміни?

У цій статті ми розглянемо кілька прикмет того, що ви маєте намір серйозно увійти у світ бізнесу.

Існує дві точки зору

Підприємцями народжуються та підприємцями стають. Навіть якщо ви не природжений бізнесмен, подумайте, можливо, у вас все-таки є та сама підприємницька жилка, яка допоможе вам у цій нелегкій справі.

Ви постійно думаєте

Люди, які успішно займаються бізнесом, ніколи не дають своєму мозку перепочинок. Це благословення і водночас прокляття. Якщо це вам властиво, то настав час зупинити щоденну щурину гонку і перетворити свої думки на дії.

Ви незалежні

Це зовсім не означає, що ви асоціальна особистість, яка не знає, як звернутися по допомогу. Це означає, що ви здатні підтримати себе самі та вирішити більшу частину своїх проблем самостійно.

У вас є мотивація

Вас не потрібно постійно підштовхувати на будь-які дії. Ви просто прокидаєтеся вранці і робите те, що ви повинні робити.

Ви організовані

Ведення бізнесу потребує залізобетонної самоорганізації. Надалі, якщо справи підуть добре, ви зможете найняти співробітників, які виконуватимуть частину роботи, але на першому етапі сподіватися доведеться лише на себе.

Ви відчуваєте, що загрузли в болоті

Вас не влаштовує життя робота, який щодня з восьми до п'яти виконує ту саму роботу, чию думку не завжди враховують і не дають можливості розвиватися. Вам хочеться проявляти себе, працювати на результат, реалізовувати себе творчо. Тоді вперед!

Ви хочете зробити собі ім'я

Найбільші бізнесмени усвідомлювали, що жадають від життя чогось більшого. Стів Джобс, наприклад, знав, що він особливий. Якщо ви відчуваєте, що можете принести цьому світу і собі щось нове, то дерзайте.

Вам важко знайти роботу за фахом

Якщо склалося так, що у сфері вашої професійної діяльності важко знайти відповідне місце, то замість того, щоб чекати чи давати згоду на роботу, яка потребує менших навичок, відкривайте свою справу.

Ви можете собі дозволити ризикнути

Якщо у вас немає дітей і ви ні за кого не несете відповідальності, то скористайтеся цим моментом у житті, щоб побути трохи авантюристом.

Ви прагнете чогось нового

Якщо вас не лякає невідомість, а, навпаки, приваблюють нові горизонти, то ви можете пишатися і рухатися тільки вперед.

Вам набридло працювати на інших

Якщо ви не виносите бути в підпорядкуванні, виконувати накази і підлаштовуватися під свого боса, то настав час продумати план втечі.

Ви хочете залишити спадщину своєму потомству

Що може бути краще за сімейний бізнес? Тож будьте його засновником і ваші діти скажуть вам спасибі.

Ви не боїтеся провалу

Як справжній бізнесмен, ви повинні розуміти, що щось може піти не так. Якщо у вас немає дикого страху помилитися, ви готові відкривати нові горизонти.

Автор: Олександр Бєлов