27-12-2013

Перелік послуг для юридичних осіб

Перелік

Послуги для бізнесу

Кожне Підприємство, чи то фірма, яка веде комерційну діяльність чи державне Підприємство, під час своєї роботи, звертається за кваліфікованою допомогою фахівців, які зможуть забезпечити кваліфіковані юридичні послуги для бізнесу.

Ще на етапі реєстрації юридичної особи, власник підприємства потребує юридичної консультації щодо вибору нормативно-організаційної форми, виду оподаткування, розподілу активів тощо. Надалі своєї діяльності будь-який бізнес зустрічається з масою проблем, викликаних складнощами з контролюючими органами, розглядами в суді, укладенням договорів і т.п. Весь цей комплекс проблем потребує професійної та оперативної допомоги юриста.

Реєстрація ІП та ТОВ

При створенні бізнесу засновники стикаються з першорядним завданням, як реєстрація ІП та ТОВ, а також інших форм власності підприємства. Яку б ви не вибрали форму бізнесу, у будь-якому випадку – це дуже трудомісткий та складний процес, який забере у вас багато часу. Без професійної допомоги юриста важко обійтись.

Наші дипломовані фахівці готові надати весь спектр послуг з реєстрації індивідуального підприємства, оформлення всіх нормативно-правових документів, зареєструвати та внести зміни до статутного капіталу, складу засновників, а також багато іншого, що може виникнути під час господарської діяльності.

Ліквідація юрособи

Схема ліквідації бізнесу має кілька ефективних методів. Серед них: ліквідація шляхом банкрутства, ліквідація після продажу підприємства, ліквідація за рішенням суду та ліквідація юридичної особи після зміни власника бізнесу. Варіанти з продажем і зміною засновника — це найпростіше вирішення питання, але, на жаль, не завжди застосовується через труднощі з вітчизняним законодавством та «темними» схемами ведення бізнесу. А ось більш діючі варіанти «за рішенням суду» і «через банкрутство» - дуже тривалі і складні процедури, що потребують величезного обсягу правової інформації.

Компанія «Організована Правова Група» надає послуги професійної юридичної допомоги підприємству на всіх етапах, від консультації під час підготовки, протягом господарсько-комерційної діяльності та до повної ліквідації ІП та ТОВ. Звертайтесь до спеціалістів у своїй справі!

Підготував: Олександр Бєлов