27-03-2021

Безщілинні та тіньові натяжні стелі

Безщілинна натяжна стеля є новим способом обробки приміщення преміум-класу. Ця технологія стала популярною завдяки тому, що профіль особливої ​​конструкції кріпиться до стіни, забезпечуючи щільне прилягання покриттів. При цьому не потрібне застосування додаткової стрічки для маски або плінтусів. Зручний вид кріплення дозволяє створювати ідеальні стелі та маскувати різні недоліки.

безщілинна натяжна стеля

Які особливості безщілинних натяжних стель

Монтажний профіль є «h-подібною» формою і кріпиться по периметру кімнати. Скріплюючий гарпунний елемент завдяки рухомій частині легко вставляється в паз за допомогою прихованого притискного шнура, після чого виконують монтаж покриття. Саме це дає можливість уникнути зазору між стіною та стелею.

  1. Надійність. Завдяки якості комплектуючих та інноваційному способу кріплення досягається високий декоративний ефект, що дозволяє реалізувати складні дизайнерські проекти.
  2. Ідеально рівна лінія з'єднання стелі та стін.
  3. Бездоганний зовнішній вигляд. Це дозволяє встановлювати багаторівневі натяжні конструкції, які виглядають ультрасучасно. Для цього спеціально використовується тонкий профіль, що легко згинається, що дозволяє створювати різні оригінальні форми.
  4. Простий демонтаж конструкції. Безщілинна натяжна стеля можна легко зняти і також повернути його назад без застосування будь-якого спеціального інструменту. В основному це робиться, якщо необхідно злити воду, що накопичилася там, у разі затоплення.

Монтаж є трудомістким процесом, що відбивається вартості його установки.

стеля євро крааб

У чому відмінність стель євро?

Стеля євро крааб - це інноваційний метод, що дозволяє залишати між стіною і стелею зазор в 5 сантиметрів, що створює ефект стелі, що парить, і розмежовує кольори. У разі потреби можна просто перефарбувати колір стінок, не демонтуючи поверхню зі стелі. Часто для створення ідеальної темної лінії використовують спеціальну фарбу порошку. Це дає можливість створювати чіткі зовнішні та внутрішні кути та робить акуратним зазор. Завдяки такій конструкції натяжні стелі ідеально поєднуються із 3D або рельєфним покриттям. Грамотне проведення вимірів та монтаж конструкції проводиться досвідченими фахівцями, так само як при роботі із звичайними натяжними стелями.

Широкий вибір відтінків та фактур дозволяє використовувати натяжні конструкції у різних дизайнах. Довговічність та простота обслуговування, можливість доповнювати різними світловими ефектами дозволяють цим покриттям залишатися лідером серед оздоблювальних матеріалів. Стеля євро крааб стала революційним способом встановлення натяжних покриттів.

Підготував: Олександр Бєлов

Читайте також