05-07-2013

Нові лампи для приміщення, що ремонтується

лампи у приміщенні

При капітальному ремонті офісного приміщення одним із важливих етапів є заміна застарілої електропроводки, нездатною забезпечувати бездоганне функціонування великої кількості потужних електроприладів. Окрім заміни проводів, автоматичних вимикачів та розеток на сучасні аналоги зазвичай проводиться заміна освітлювальних приладів, що дозволяє обладнати комфортний офісний простір, адаптований для зручного виконання персоналом своїх професійних обов'язків.

Переобладнання допоміжних приміщень в офісних спорудах нерідко супроводжується монтажем натяжних або гіпсокартонних стель. Часто практикованим варіантом є використання точкових освітлювальних приладів, що забезпечують створення оригінального дизайну приміщень, що реконструюються. Вбудовані точкові світильники використовуються як основне джерело світла, так і для додаткового освітлення. При виборі точкових освітлювальних приладів слід враховувати не тільки їх електричні параметри, але і вагу світильників, що актуально при встановленні великої кількості пристроїв на тонкі стельові перекриття.

Широкий асортимент доступних точкових світильників дозволяє максимально використовувати їх декоративні якості для створення унікальних інтер'єрних рішень. Схема електричного підключення окремих приладів залежить від загальної кількості, споживаної потужності і розташування на стельової поверхні. Застосування світильників, призначених для встановлення рефлекторних ламп, дозволяє регулювати напрямок випромінюваного світла, досягаючи оригінального співвідношення функціональності та декоративних характеристик.

Проведення косметичного ремонту, що містить у собі невелику кількість змін в інтер'єрі приміщення, може проводитись без заміни освітлювальних приладів за умови їхнього бездоганного стану та раціонального розміщення, що забезпечує рівномірне освітлення робочого простору. При збереженні колишніх освітлювальних приладів, розрахованих на встановлення ламп розжарювання, доцільно купити енергозберігаючі лампи, експлуатація яких не потребує встановлення додаткового обладнання.

У разі встановлення енергозберігаючих ламп з'являється можливість програмування бажаного спектру освітлення шляхом вибору відповідної продукції. Тому придбання економних ламп проводиться після прийняття чіткого рішення про бажаний відтінок освітлення. Заміна стандартних ламп розжарювання на енергозберігаючі аналоги забезпечує радикальне скорочення споживання енергії та зниження струмового навантаження на внутрішню електромережу будівлі.

Автор: Олександр Бєлов