03-07-2014

Поради щодо вибору металопластикового вікна

вікна у будівлі

Сьогодні пластикові вікна – це вже не новинка та не ознака достатності. Зараз це скоріше показник комфортного життя. Ринок металопластикових конструкцій розростається з кожним днем, з'являються нові і нові компанії, виробники і так далі. Багато хто вважає, що вибрати ПВХ вікно дуже просто і в чомусь вони мають рацію, але ось вибрати хороше, якісне та довговічне металопластикове вікно в Одесі вже складніше. І тому необхідно знати певні тонкощі цієї продукції, про які замовчують недобросовісні продавці, бажаючи продати свій товар.

Поради щодо вибору якісних пластикових вікон

Що ж, для того, щоб купити металопластикові вікна в Одесі і в майбутньому не пошкодувати про свій вибір, варто слідувати наступним порадам:

Вартість

Як показує практика, перше, на що дивиться покупець – це ціна. І це не дивно, адже зараз на ціни не дивляться лише олігархи, та й то не факт. Для нормальної людини вартість товару чи вироби грає величезну роль. Але варто відзначити той факт, що в даному випадку не вдасться придбати якісний віконний виріб – дешево. Чим якісніша продукція – тим вища її вартість, і в цій ситуації вікна ПВХ – не виняток. Зараз пропонується безліч дешевої продукції, від різних виробників, про яких мало хто чув. Але, на жаль, вони служать дуже недовго, і в результаті доводиться наново займатися цим питанням. Назріває порада: не варто гнатися за дешевими вікнами, інакше, згодом, доведеться заплатити ще більше.

Вибір каркасу

Варто згадати, що всередині пластикового вікна в Одесі знаходиться металевий каркас. Він необхідний для того, щоб вся конструкція була жорсткіша, не піддавалася деформації та іншим, механічним та фізичним впливам. По суті від того, який каркас буде всередині – залежить те, наскільки міцною буде вся конструкція. Цей каркас ще називають «замкнене» або «незамкнене армування». Відмінність між ними досить серйозне, замкнуте армування є каркасом з чотирма стінками, а незамкнутий може бути у вигляді букви «П», а можливо навіть «Г». Звичайно, якщо говорити про міцність, то варто завжди вибирати замкнуте армування - це запорука довговічності майбутньої конструкції.

Безпека

Даний пункт скоріше не порада, а викриття міфу, але він також допоможе у виборі вікна ПВХ. Як не дивно, але у більшості людей склалася думка, що ПВХ (основа профілю) – це отруйний матеріал, який згубно впливає на організм людини. Варто сказати, що це не більше, ніж міф. ПВХ абсолютно нетоксичний, і аж ніяк не може підірвати здоров'я людини. Крім того, пластинами з ПВХ обшивають внутрішню частину автомобілів швидкої допомоги, а вікна з цього матеріалу стоять у дитячих садках та пологових будинках. Хіба це не показник?

Ще один елемент, який лякає людей – це свинець. І справді він перебуває у складі ПВХ вікон, але у пасивному стані. Отруйний свинець не може виділитися навіть за високої літньої температури. Тому можна з упевненістю стверджувати, що пластикові вікна абсолютно безпечні для організму людини, і їх можна сміливо купувати, не боячись за своє здоров'я.

Вибір профілю

Перше, що варто сказати, це те, що вибираючи профіль, варто дивитися на виробника. Необхідно зупинити свій вибір на компанії, яка вже тривалий час на ринку та зарекомендувала себе як виробника якісної продукції. Понад те, варто з особливостей проживання людини. Якщо він живе біля автостради чи залізничних колій, то варто вибирати вікна з покращеною шумоізоляцією.

Де купити пластикові вікна в Одесі?

Вибираючи компанію, в якій буде придбано цей металопластиковий виріб, варто дивитися на те, скільки років вона знаходиться на даному ринку, яку репутацію має і таке інше. Сьогодні дуже багато різних компаній, які пропонують світлопрозорі продукції, наприклад, ТОВ «паритет». Ця компанія вже на ринку 18 років і є лідером із продажу світлопрозорої продукції в Україні. Тому «Паритет» може стати гарним вибором у разі потреби купити вікна в Одесі.

Підготував: Олександр Бєлов