28-09-2012

Підлога для офісних приміщень

покриття для підлоги в офісі

Вже давно закінчилися часи ненадійного лінолеуму та несмачного пакету. Сьогодні працівники та клієнти постійно пересуваються по офісу, тому в такому приміщенні має бути міцне та зносостійке покриття для підлоги, до того ж, воно має бути невибагливо в прибиранні, сучасне з приємним зовнішнім виглядом.

Безліч ремонтників пропонують зробити підлогу монолітно безшовною, тобто. покрити його густими сумішами, також пропонують придбати рулонні матеріали, наприклад, ковролін або зробити покриття для підлоги з штучних матеріалів (різні природні камені, плити і т.д.). Фахівці відзначають, що цементно-бетонні підлоги більше підходять для складських приміщень, А ось, що стосується ковроліну, то він існує на сьогоднішній день у багатьох офісах.

Ковролін вважається міцним, м'яким, комфортним, недорогим та надійним покриттям для підлоги. Єдиний його мінус у тому, що на ньому залишаються помітні сліди від шаф, столів, полиць чи алюмінієвих стелажів. Профіль алюмінієвий не важкий, але все одно зможе залишити помітну вм'ятину на ковроліні. І виною всьому не предмети офісу, виготовлені з алюмінію, а м'якість подібного покриття.

Тим не менш, цей матеріал затребуваний, адже його з лестощами можна замінити, ніж вже укладену керамічну плитку, яка незабаром зітреться, і виглядатиме не презентабельно.

Втім, сьогодні в офісах також прокладають і дерев'яні підлоги, але вони згодом стають скрипучими і за ними потрібен ретельний догляд. Ковролін теж вимагає до себе догляду, але дуже простого.

Який би ви тип покриття для підлоги не вибрали, пам'ятайте, що дешевий ковролін може виглядати погано і може бути швидко зношується, в той час, як дорога плитка або дорогий паркет будуть служити на ваших площах довгі роки.

Автор: Олександр Бєлов