25-07-2015

Як купити новобудову дешевше?

новобудова Раменське

Все більше людей сьогодні вважають за краще купити новобудову на стадії котловану, оскільки таке придбання дозволяє заощадити до 30% вартості вже готової квартири. В останні роки пайовики стали більше довіряти будівельним компаніям і готові почекати кілька років, поки збудують їхній будинок. Звичайно ж, покупка квартири на стадії котловану - це ризиковано, але при правильному виборі забудовника ви зможете заощадити круглу суму коштів, яких вистачить на ремонт у квартирі або на покупку нових меблів.

Але купівля квартири на стадії котловану - це далеко не єдина можливість заощадити гроші при придбанні, наприклад новобудови в Раменському. Забудовники, борючись за кожного покупця, пропонують своїм клієнтам різні варіанти придбання квартири із суттєвою знижкою. Так, наприклад, будівельні компанії, займаючись будівництвом нового житлового масиву, намагаються привернути до свого проекту увагу потенційних покупців та намагаються заселити будинки першої черги якнайшвидше. Так, забудовники намагаються викликати довіру до нового житлового проекту. У будинках першої черги будівельні компанії часто продають квартири з пристойною знижкою.

Акції та святкові пропозиції від забудовників – це ще одна можливість заощадити. Наприклад, забудовник може проводити аукціонну програму та продавати квартири багатодітним сім'ям із пристойною знижкою. Чим більше дітей буде у вашій родині, тим більшою буде знижка. Подібні акції, які конкурують між собою забудовники, проводять дуже часто. Тому, перш ніж вибрати будівельну компанію, дізнайтеся, які акції проводять забудовники у вашому регіоні.

Новобудова без оздоблення - це ще одна можливість купити квартиру з великою знижкою. Звичайно ж, ви станете власником просто бетонної коробки з вхідними дверима та вікнами, але все ж таки ви будете власником свого житла. Ремонт у новобудові ви зможете зробити пізніше, але квартира буде вже вашою.

Неліквід – це ще одна можливість купити квартиру зі суттєвою знижкою. Так, наприклад, якщо вікна квартири виходитимуть на козирок магазину, то цілком імовірно, що забудовник погодиться зробити на неї пристойну знижку. Якщо ви обмежені у засобах обов'язково дізнавайтесь в офісі компанії про подібні пропозиції. Вдалої та вигідної угоди!

Автор: Олександр Бєлов