24-06-2015

Яким агентствам нерухомості слід довіряти

Будівлі

З активним розвитком ринку нерухомості з'являється велика кількість шахраїв, які завжди будуть раді "допомогти" своєму клієнту. Для того, щоб такі люди вас не «обіграли», ми надаємо деяку корисну інформацію, щоб ви змогли довіритися та скористатися послугами справді професійних людей з агентств нерухомості, таких як «Два Береги» з пропозиціями, які можна ознайомитись на сайті 2b.ua.

Давайте розглянемо деякі моменти і розберемося, до якого агенції слід звернутися.

Великим плюсом для компанії, яка надає якісні послуги, є досвід роботи. Звичайно, чим більше досвід, тим краще. Радимо не соромитися та запитати у співробітників агентства про досвід. Також слід звернути на те, де знаходиться офіс агентства, адже найчастіше солідні компанії не орендує приміщення на околиці міста, в одно- або двокімнатній квартирі в житловому будинку, тим більше агентств нерухомості мають пріоритетні можливості у виборі приміщень.

Другим не менш важливим фактором є відгуки про компанію та рекомендації попередніх клієнтів цієї компанії. В інтернеті існує багато інформації із відгуками. Проаналізуйте кілька джерел інформації. Адже нерідко зустрічається таке, коли на якомусь сайті пишуться про агентство лише позитивні відгуки, а на деяких форумах інші – негативні думки людей щодо роботи якоїсь компанії.

На професіоналізм співробітників велика та серйозна компанія також має приділяти велику увагу, а не лише на привабливість та доброзичливість.

Також слід звернути увагу на інтернет-ресурс агентства нерухомості, адже сучасні компанії такого роду ведуть бази своїх клієнтів та об'єктів не лише у канцелярських книгах та блокнотах, а й у базах в електронному вигляді. На сайті компанії має бути актуальна інформація про об'єкти, а також доступний пошук потрібної інформації для кожного користувача, тобто для потенційного клієнта. Подання заявки в електронному вигляді до такої компанії з наступним зворотним дзвінком завжди буде плюсом.

Швидше за все, найкращим варіантом при виборі агентства нерухомості буде та компанія, яка займається не лише продажем квартир, а й займається сприянням у купівлі та оренді будинків, квартир та нежитлових приміщень, що позначається на багатопрофільності компанії.

Про оплату послуг агентств нерухомості можна відзначити наступне: гроші слід вносити після того, як ви впевнені, що потрібна квартира вже знайдена. Якщо з вас беруть аванс або просять оплату за деякі адреси сумнівного характеру (при оренді квартир), до таких агентств нерухомості слід ставитися з обережністю, адже велика ймовірність того, що вас хочуть обдурити.

Автор: Олександр Бєлов

Читайте також