24-08-2019

Житловий комплекс Olympic Park у Києві

ЖК Olympic Park

Ви завжди мріяли жити у столиці і при цьому мати у своєму розпорядженні велику та комфортабельну житлоплощу? Відмінним варіантом здійснення вашої житлової мрії може стати покупка квартири в ЖК Olympic Park.

Комфортабельні, надійні та стильні будинки належать компанії забудовнику «СТАТУС ГРУП». Компанія втілила в реальність мрії багатьох киян про ідеальне та затишне місце для спокійного сімейного проживання. Двори ЖК обладнані безпечними та яскравими дитячими майданчиками, на яких можна проводити теплі літні дні батькам разом зі своїми малюками.

Житловий комплекс Olympic Park – ідеальний будинок за доступною ціною.

Всі будинки, розташовані на території ЖК Olympic Park у Дарницькому районі Києва, поєднують у собі величезну кількість переваг, ознайомитися з якими можна зараз:

  1. Вдале місце розташування. Поруч розташована станція метро, ​​з якої зручно добиратися до будь-якого району міста. Зручний виїзд для транспорту на головні проспекти та вулиці столиці.
  2. Сучасні концепції в кожному квадратному метрі квартири. Забудовник використовував для будівництва тільки високоякісні матеріали, безпека яких підтверджена відповідними сертифікатами. Високий ступінь енергоефективності та використання сучасних технологій будівництва.
  3. Добре розвинена сімейна інфраструктура, завдяки якій забезпечується найкращий рівень розвитку та ігрового дозвілля дітей. Поруч розташована школа, дитячий садок, спортивний комплекс, магазини тощо.
  4. Екологічно чиста зона. Поблизу ЖК Olympic Park знаходиться великий парк і ліс, де можна здійснювати щоденні піші прогулянки або пробіжки;
  5. Жителі ЖК Olympic Park можуть бути впевнені у своїй безпеці та безпеці своєї сім'ї. По всій території розставлені камери, які запобігають ймовірності виникнення пограбувань та галасливих нічних посиденьок. Вся площа, включаючи під'їзди та вуличну територію, знаходиться під охороною.
  6. Озеленення території ЖК здійснюється спеціалізованими службами. На території житлового комплексу регулярно працюють технічні працівники, які підтримують та піклуються про чистоту дворів та під'їздів
  7. Двохрівневий паркінг дозволяє розміщувати на території ЖК понад 500 автомобілів.

Купити двокімнатну квартиру в Києві можна за доступною ціною, яка приємно дивує не лише мешканців столиці, а й приїжджих. Вигідні умови співпраці із забудовником, комфортні та безпечні умови проживання та найкращі ціни на житло в Києві від компанії STATUS GROUP.

Автор: Олександр Бєлов