24-07-2021

Компанія «Quantum» познайомить вас із трьома видами систем, які відповідають за автоматизацію складу

автоматизація складу

Сфера торгівлі у світі неймовірно розвинена і займає досить значне місце у нашому житті, оскільки з кожним роком споживчий попит невпинно зростає, що призводить до появи нових магазинів, підприємств та виробництв.

Але, при цьому завдяки розвиненим технологіям світ постійно вдосконалюється, як і всі сфери діяльності, в які впроваджується нове обладнання, різні програми та багато іншого.

І сфера торгівлі не є винятком, оскільки в цьому випадку також вимоги дуже високі, адже щоб бути затребуваним виробником слід використовувати сучасні технології.

В основному вони стосуються переважно складу — невід'ємної ланки в цій сфері діяльності, оскільки саме там зберігаються різноманітні речі та продукти, відбувається безліч операцій, таких як облік, сортування, підготовка до реалізації та багато іншого.

І сьогодні автоматизація складу — це дуже потрібна функція, яка дозволяє оптимізувати роботу такого місця, значно прискоривши її та налагодивши, що у свою чергу унеможливлює виникнення різноманітних помилок.

Але тут все не так просто, оскільки така система автоматизації буває декількох видів і залежить від певних критеріїв.

3 типи ПЗ для автоматизації складу

  1. Першим є найпростіше або, як його ще називають, коробкове. У цьому випадку йдеться про повністю готовий функціонал, який можна відразу ж впроваджувати в роботу сховища. Це найпоширеніший вид, який найчастіше використовують оптовики. Але тут є свої нюанси, оскільки дана система не підлягає розширенню та доробкам, тож, якщо Ви надумаєте розширити склад, доведеться купувати нову систему.
  2. Далі йдеться про адаптований варіант, який відрізняється від першого лише можливість доопрацьовувати та впроваджувати якісь нові операції. Це дорожчий, але практичний варіант, який Ви завжди зможете змінити залежно від Ваших вимог, щоб робота сховища не припинялася.
  3. Останній – замовний. Найдорожчий вид, оскільки ПЗ розробляється індивідуально під вимоги самого замовника і призначена для досить великого сховища зі складною структурою.

А якщо Ви шукаєте працюючий продукт, найкращим вибором буде компанія «Quantum», яка ось уже цілих 25 років займається розробкою систем для автоматизації різних підприємств, транспорту, для управління логістикою та багатьом іншим через інтернет. Вас здивує не лише якість усіх IT-продуктів, але також ціна та сервіс на найвищому рівні.

Джерело: Quantum-int