24-07-2017

Купити нерухомість дешевше – продати дорожче

ключ до нерухомості

Як і у будь-якій діяльності, на інвестиційному ринку існують свої закони. Тільки їхнє знання та практичне дотримання цих економічних постулатів може гарантувати успіх інвестору. Будь-якому новачкові на інвестиційному ринку доводиться балансувати на межі «ще не можна: дешево» та «вже пізно: дорого». Питання мінімізації ризиків та збільшення доходів безпосередньо пов'язані з достовірністю інформації про динаміку ринку нерухомості.

Директор агентства нерухомості BFS Світлана Попова займається маркетинговими дослідженнями ринку нерухомості, і вона знає відповіді деякі питання, які хвилюють приватних інвесторів. Як фахівець, вона має уявлення про напрямки розвитку ринку інвестицій.

Чи варто вкладати кошти в нерухомість через аналітичні прогнози обвалу цін? Чи розумніше приватному інвестору покласти гроші у банк під відсотки?

Надійність банків в очах вкладників похитнулася через фінансові піраміди, через відгуки банківських ліцензій. Крім того, доходність від вкладень у нерухомість незмінно вища, ніж доходність за банківськими вкладами, особливо коли йдеться про нерухомість в Одесі. За будь-якого виду інвестування необхідно ретельно аналізувати, які об'єкти інвестування можуть принести найбільший дохід, аналізувати ризики та намагатися визначити найбільш вигідний період вкладень у даний об'єкт інвестування, та час, коли слід цю нерухомість продати.

Підготував: Олександр Бєлов