24-01-2018

Як правильно скласти оголошення про оренду офісу

офіс в аренду у Приморському районі

«Оренда офісу на годинник, добу, тижні» – оголошеннями такого роду рясніють дошки оголошень інтернет-порталів та сторінки друкованих видань. Орендарі можуть дозволити собі повередувати при виборі офісу.

То як максимально вигідно і швидко здати наявний офіс в оренду? Чи варто звертатися до посередників? Світовий фінансовий спад позначився на сегменті оренди офісних приміщень. Зараз, як правило, всі прагнуть заощадити та шукають оренду офісу з меблями самостійно, не вдаючись до послуг посередників. Та й багато агентств нерухомості стали покладати оплату комісії на власників приміщення, так що цього виду послуг можна і потрібно уникнути, якщо ви хочете максимізувати прибуток.

Як грамотно сформулювати оголошення про здачу офісу?

Дотримуйтесь принципу "більше даних - менше розчарувань". Однак не варто забувати і про правильне подання інформації. Докладно опишіть переваги приміщення, розкажіть про особливості об'єкту. Детально, а не двома словами, опишіть все, що входить в орендну ставку. Оренда офісу з меблями – задоволення не з дешевих, тому чим докладніше ви опишите кожну деталь, тим обґрунтованішою буде виглядати ціна. До речі, для багатьох орендарів, крім меблів та ремонту, важливі деякі дуже специфічні фактори, наприклад, наявність Wi-Fi або близькість великих торгових точок. Якщо такі переваги у вас є - не соромтеся вказувати їх!

Дуже важливо виділити ваше оголошення. Найефективніший спосіб зробити це - підібрати якісні, яскраві фотографії, що підкреслюють переваги приміщення, що здається. Варто враховувати один важливий фактор: дуже часто рішення про оренду приймається на 80% вже при прочитанні оголошення - якщо клієнту сподобалися фотографії офісу, він емоційно перейнявся ними, то, приїхавши на місце, він схильний звертати більше уваги на переваги і менше на недоліки. Не варто недооцінювати емоційний бік вибору! Крім того, радість від використання приміщення штовхатиме клієнта на тривалу співпрацю, навіть якщо спочатку лише була потрібна оренда офісу на годину.

І останнє – чим у більшій кількості різних місць ви помістите своє оголошення, тим більша можливість знайти клієнта. Багато рекламних майданчиків, особливо в інтернеті, безкоштовні.

Все, що потрібно від вас - витратити кілька годин особистого часу.

Автор: Олександр Бєлов