23-01-2014

Капіталовкладення в новобудови

інвестиції у нову нерухомість

Чи варто вкладати гроші у нерухомість? Цим питанням задається кожен другий, який має значну суму грошей. Відповідь можна отримати, прочитавши цю статтю, де детально розглянуті всі переваги капіталовкладення.

Замислюючись про капіталовкладення, насамперед варто подумати про вкладення нерухомості. Це і надійно, і вигідно. Ваші гроші не знеціняться, а за правильної реалізації квадратних метрів отримаєте ще й прибуток. Можливо, купувати продажем нерухомості, а можна здавати її в оренду. Також вигідно вкладати в новобудови та у комерційну нерухомість.

Вкладення в новобудови

Вкладаючи гроші в будинки, що будуються, ви не тільки збережете свої гроші, ви їх зможете німого перебільшити, а можливо навіть отримати хороший прибуток. Але обравши такий спосіб вкладення, варто бути обережним. Потрібно вивчити забудовника, переконатися в його надійності та в будівельних здібностях.

Житлова площа в будинках, що будуються дешевше, ніж у вже збудованих. А потім квартиру можна вигідно продати, збільшивши її вартість у кілька разів. Такий спосіб досить прибутковий, але за деяких обставин ризикований.

При виборі будівельної компанії слід звернути увагу термін її діяльності. Він має бути значним, а не кілька років. Також варто вивчити, скільки компанія вже збудувала будинків, а найголовніше за які терміни ці будинки були зведені. Якщо інформація вас задовольняє, можна робити свій вибір, але варто ознайомитися і з відгуками людей, які вже вкладають гроші в будівництво будинку обраною компанією. Чи задоволені вони подальшим обслуговуванням будинку, чи не виникло у них проблем із забудовником²

Переваги вкладень у будинок, що будується

  1. Сума на купівлю житла, що будується, нижча, ніж на придбання вже збудованого.
  2. Можлива оплата квадратних метрів за кілька етапів.
  3. Інвестувати гроші може будь-який громадянин, оскільки можна оформити кредитну угоду.
  4. Отримання прибутку надалі після продажу вже готової квартири.

Якщо ви вирішили вкласти гроші в новобудови в Одесі, то зробили правильний вибір. І відповідь на поставлене раніше питання – однозначно, варто вкладати гроші в нерухомість, що будується. Таку нерухомість варто обирати з обережністю, і нехтувати власною безпекою не варто. Тому обирайте забудовника з обережністю, уважно вивчаючи всі пропозиції компаній, що займаються подібним будівництвом!

Підготував: Олександр Бєлов