27-01-2012

ТРЦ «5 Елемент» в Одесі чекає на ребрендинг

ТРЦ 5-й елемент

Компанія UTG (Українська Торгова Гільдія) підписала з девелопером ТРЦ "5 Елемент" (Одеса), договір на ребрендинг об'єкта та ексклюзивний набір орендарів. Про це повідомила представник UTG.

За її словами, плани компанії UTG відкрити в рамках ТРЦ спортивний супермаркет, супермаркет товарів для дітей та дитячий розважальний центр, а також залучити інших операторів, здатних підвищити привабливість ТРЦ у місті.

«Представлених у ТРЦ «5 Елемент» брендів явно недостатньо для сучасного об'єкта, – зазначає керівник проекту компанії UTG Олена Шосталь.

На її думку, що в умовах конкуренції на ринку торгової нерухомості якісний набір орендарів та їхня привабливість для покупця є вирішальним фактором успіху, що позитивно позначається на економічній ефективності об'єкта.

«Ми впевнені, що ТРЦ "5 Елемент" - це перспективний торгово-розважальний центр, з дуже вдалим місцем розташування, який вже незабаром зможе приємно здивувати одеситів та гостей міста», – повідомила Шосталь.

Нагадаємо, ТРЦ "5 Елемент" знаходиться в Одесі на вул. Черняховського, 4. Загальна площа чотириповерхового ТРЦ складає 7 тис. кв. м. Офіційне відкриття комплексу відбулося у травні 2011 року. Девелопером ТРЦ виступає ТОВ «Елемент П'ять».

За матеріалами оглядач