22-08-2016

Як відкрити ресторан – кілька порад

Готовий ресторан в Аркадії

Якщо глибоко поринути у світ бізнесу, можна зрозуміти що вже чимало людей запрацювало на створенні успішних проектів. Багато хто скаже що відкриття власного бізнесу, це дрібниця, з якою може впоратися будь-яка людина, яка має початковий капітал. Але це зовсім не так. Якщо у вас немає чіткої стратегії, за якою ви рухатиметеся далі для покращення своєї справи, то колись це закінчиться крахом.

Отже, якщо у вас є мрія і ви буквально прагнете її здійснити, то перше, що вам потрібно зробити - це, звичайно, вибрати напрям для створення свого проекту. Багато людей губляться на даному щаблі і не знають, що саме підібрати.

Розглянемо одну з найвдаліших ідей, на якій можна справді добре заробити – це відкриття власного ресторану.

Багато успішних людей, у яких на даний момент є свій ресторан заробляють непогані гроші день у день, тому що відсоток прибутку з кожним днем ​​зростає, тому дана ідея не є дрібницею, а, навпаки, принесе вам непогані доходи. Напевно, вас тепер цікавить питання, скільки ж доведеться грошей вкласти для того, щоб відкрити ресторан? За статистикою ціна за 1 квадратний метр коливається від 500 до 2000 тисяч доларів, тому самі уявіть, яку суму доведеться витратити на покупку ресторану. Звичайно, можна спробувати відкрити якусь забігайлівку, але повірте вона вам ніколи не принесе такого прибутку, який би ви могли отримати з ресторану.

Також вам доведеться визначитися з їжею, яка готуватиметься у вашому ресторані. Готуйте тільки якісну їжу, якої немає в якомусь іншому ресторані, тому клієнти відвідуватимуть вас щодня. Крім того, не забувайте постійно дезінфікувати приміщення ресторану, оскільки відвідувачі завжди звертають увагу на бездоганну чистоту.

Агентство нерухомості BFS готове запропонувати вам кілька пропозицій про продаж ресторанів, що діють в Одесі, з якими можна ознайомитися тут.

Підготував: Олександр Бєлов