22-07-2019

Вісім найнезвичайніших бізнесів з усього світу

незвичайний бізнес

Коли йдеться про бізнес, всі ми представляємо продукти харчування, автомобілі, одяг, косметику – загалом все те, що оточує нас кожен день. Але існує величезна кількість цікавих бізнес-проектів, що складно навіть уявити собі і мимоволі замислюєшся, який мозок взагалі зміг згенерувати таку ідею? Давайте розглянемо вісім незвичайних задумів.

  1. Оренда сім'ї.
    Несподівано, але така послуга має широке поширення у Японії. Бувають ситуації, коли просто необхідно когось познайомити з батьками, братом, сестрою, дружиною чи чоловіком, але, на жаль, можливості такої немає. На допомогу завжди прийдуть чудові актори та підіграють так, як ви скажете.
  2. Стати батьком цибулі.
    Жінці з графства Кент спала на думку дивна ідея – продавати цибулю людям, які готові стати люблячими батьками для «Чіпполліно». І ще дивніше, що знаходяться сім'ї, готові віддавати за звичайну цибулину від веселої жінки в кілька разів більше, ніж вони купили б її у звичайному магазині. До речі, продавати таким чином решту овочів поки що ніхто не придумав.
  3. Інтернет-лікар.
    У США лікарі вигадали нову послугу. Охочі користуватися цим нововведенням лише за 500 доларів на рік отримує консультації лікаря через інтернет і аж 2 рази має право потрапити на прийом до клініки.
  4. Професійний товариш по чарці.
    Така послуга була придумана в Україні і користується нею досить часто. Часом хочеться випити і поговорити до душі, але ні з ким. Краще компанію становитиме професіонал, ніж незнайома людина з бару.
  5. Офіціанти-мавпи.
    В одному з кафе в Японії є мавпи, яких навчили подавати відвідувачам рушники та приносити пляшки з алкоголем. Цікавий задум! Мало того, що такі працівники приваблюють відвідувачів, так і оплачувати їхню працю можна, пригощаючи смакотами.
  6. Слон-автомийник.
    Теж непогана задумка. Автомобіль помиють 3 слони - поллють водою з хоботів і потруть губами. Незвичайне видовище можна побачити у США.
  7. Ніжні обійми.
    Якщо вам не вистачає теплих слів та обіймів, то скоріше звертайтеся до потрібної фірми у Північній Америці. Там нададуть необхідні послуги. Основні вимоги - щоб клієнт був охайно одягнений і від нього добре пахло.
  8. Биття посуду та розмови до душі.
    Входять у моду послуги зі зняття стресу. Найпопулярніші напрямки – це телефони довіри, зателефонувавши на які можна висловити все, що накипіло і бари, в яких знаходиться посуд на будь-який вибір, але не для того, щоб з нього їсти чи пити, а для биття.

Нагадаємо, дослідження 2019 Global CEO Outlook визначило основні загрози зростання бізнесу в Україні.

Матеріал підготовлений АН BFS