20-01-2015

Чому Болгарія займає перше місце з продажу нерухомості за кордоном?

прапор Болгарії

1. Узбережжя Чорного моря. Найголовніше - це тепле Чорне море. Піщані пляжі, протяжністю 220 км, є одними з найчистіших та найбезпечніших у Європі! Болгарське Чорноморське узбережжя – гарантоване спекотне літо, середня температура повітря в липні +24°С (Варна), морської води +22-26°С. сприятливі температури, відсутність небезпечних для здоров'я представників флори та фауни перетворюють болгарське узбережжя на привабливе місце для відпочинку. Узбережжя простяглося на 380 км, має близько 80 окремих пляжів і умовно ділиться на північне та південне, де кордоном вважається мис Еміне.

2. Гірськолижні курорти. На найвищих точках гір сніг тримається приблизно 150 днів на рік. Одним із нових гірськолижних курортів є Банско. Курорт був визнаний затребуваним у всій Східній Європі. Інші зимові курорти Болгарії, що заслуговують на увагу - Боровець і Пампорово.

3. Чудовий клімат. Зима в Болгарії м'яка, а літо не дуже спекотне в порівнянні з іншими популярними у туристів місцями. Влітку приємно відпочити у морських курортах, а взимку – на гірськолижних курортах країни. До речі, Болгарія має в своєму розпорядженні і відмінні бальнеологічні курорти — Помор'я, Велинград, Девін, Хісаря та ін.

4. Багата історія. Перебуваючи на перетині доріг Європи, країна має багату і бурхливу історію, що налічує 13 століть і відображена в багатьох її пам'ятниках. Це і доісторичні знахідки в горах Родопи та Странджа, і сліди Фракійської культури, і середньовічні поселення у Плиську, Великому Преславі та Великотирново, і християнські храми та монастирі, і архітектурні ансамблі епохи болгарського Відродження.

5. Низький мовний бар'єр. Болгарська та російська мови – дуже близькі. Споріднена за духом культура, схожі звичаї та традиції.

6. Кухня. Традиційна болгарська кухня утворилася під впливом географічного розташування країни - на перехресті Заходу та Сходу. Все дуже смачно та дешево. Загалом вартість продуктів харчування набагато нижча, ніж у країнах СНД.

7. Болгарія недалеко. Болгарія хоч і є закордоном, але насправді зовсім недалеко.

8. Низькі ціни на нерухомість. Квартири, апартаменти, будинки, котеджі, таунхауси та земельні ділянки у Болгарії завжди коштували недорого. Ціни на нерухомість тут найнижчі в Європейському Союзі.

9. Купівля нерухомості у Болгарії забезпечить Вам мультивізу. Іншими словами, Ви зможете безперешкодно перебувати на території Болгарії дев'яносто днів кожні півроку. Крім цього, у вас є можливість отримання права на довгострокове перебування або постійне місце проживання в країні, що практично неможливо в інших країнах Європи!

10. Низький податок на нерухомість – найнижчий у Європі. Податок становить 30-100 € на рік, залежно від розміру житлової площі.

11. Вигідна інвестиція. Враховуючи нестабільну економічну ситуацію в країнах ближнього зарубіжжя, інвестиції в нерухомість перспективної Болгарії, що динамічно розвивається, є гарантією збереження і збільшення капіталу. Після періоду відновлення та стабілізації економіки, який спостерігався останніми роками, зараз Болгарія розкриває свій повний потенціал.

Підготував: Олександр Бєлов