02-10-2012

Вартість найдорожчих замків на території Європи

замок

У Європі пропонуються на продаж 7 найдорожчих замків.

7) На чудовому блакитному березі, неподалік від розташування Канн пропонується купити замок 18-го століття за суму в 19,8 мільйонів євро.

Валова площа об'єкту складає близько 2000 кв. У ньому розташовано 9 великих спалень, близько трьох залів, 1 бібліотека, бізнес-кабінет, просторий спортзал, невеликий будинок для гостей, хороше поле для гри в гольф, корт для гри в теніс і басейн.

6) Замок під назвою Каталонський пропонується придбати за 20 мільйонів євро.

Гарний замок у вигляді садиби у місті під назвою Сан-Андрес-де-Льєванерас, що лежить за 40 км від знаменитої Барселони на території Іспанії, був зведений у 1470 році. Його реставрація відбувалася у 1990 році, при цьому стиль архітектурної споруди зберегли колишнім.

5) Замок старовинного типу на території Франції продають із величезною площею винограду 77 гектарів.

Замок було зведено у стилі 17 століття. Валова площа об'єкта дорівнює 3000 кв. у замку розташовані кімнати, зали, більярдна та бібліотечка.

4) Замок неподалік Брюсселя, пропонується вартістю 25,5 мільйонів євро.

Названий замок має багатовікову історію, а щодо його сьогоднішнього вигляду, то варто зазначити, що реставрації проводилися зовсім недавно, у 2011 році. У замку розташовано близько 80 спалень з окремими санвузлами, є каплиця, невеликий кінотеатр, кілька кімнат для відпочинку, парочка барів, басейн закритого типу, простора сауна та аеродром для посадки вертольотів, а також стайня.

3) Замок 16 століття, розташований у долині Луари, пропонується за 30 мільйонів євро.

Навколо замку є 79 гектарів, на яких простягаються гарні сади, оранжереї, алеї, стайні, а також лісопосадки, озеро та річка.

2) В одній із провінцій Італії під назвою П'ємонт пропонується замок під назвою Castello di Pavone за 45 мільйонів євро.

Поряд зі стінами історичної пам'ятки проходить рів із чистою водою, який ви зможете припинити підйомним невеликим мостом. Колись господарем цього замку був Ардуїн, король Італії, а також Оттон I Великий - імператор Римської імперії, і, звичайно ж, представники Савойської династії.

1) В італійській провінції під назвою Умбрія пропонується замок вартістю 58 мільйонів євро. Територія довкола замку становить 180 гектарів, валова площа самого об'єкту становить майже 10 000 кв.м.

Підготував: Олександр Бєлов