03-10-2012

Продається особняк старовинного типу, в якому мешкають приведення

особняк

Агентство, що спеціалізується на США на продажах нерухомості, пропонує придбати розкішний особняк у гарному містечку під назвою Сент-Пол, яке було зведено у далекому 19 столітті. Вартість даного будинку була на подив знижена і склала не 2 мільйони доларів, а один. Знижено її було з тієї причини, що територіями будинку нібито блукають душі колишніх померлих власників.

Особняк був названий на честь попереднього господаря "Гріггс", тому і про цей об'єкт ходять дивні чутки. Місцеві жителі стверджують, що в ньому мешкають душі сім'ї, яка колись жила тут. В особняку налічується 9 кімнат, оздоблених мармуром. Агенти нерухомості стверджують, що цей особняк можна віддавати в оренду за щомісячну плату в 60 000 $, і його б здавали, але справа в тому, що примари не пускають всередину клієнтів.

Вперше дивні ситуації почали з'являтися в 1915 році. У цей період, з невідомої причини, повісилася на поверсі служниця. Дещо пізніше, мешканці будинку стали помічати, що відбуваються неймовірні речі: аркуші старих бібліотечних книг стали шарудити. Чути були інші незрозумілі звуки.

Найсильніше, мешканців налякав візит привида-чоловіка, одягненого у діловий костюм із циліндром. Набагато пізніше, в 1969 році, журналіст, який працював у St.Paul Pioneer Press, який вважав себе затятим скептиком, вирішив спростувати всі раніше заявлені твердження і пояснити, що в будинку не можуть жити невідомі сили. Журналіст вирушив у особняк і вирішив провести всю ніч саме у тій кімнаті, де колись повісилася жінка. Зі слів місцевих жителів стало зрозуміло, що журналіст, не чекаючи на світанок, втік з особняка.

Джерело asio.ru.