13-11-2013

Райони Майамі, де мешкають росіяни

Майамі – одне із найвідоміших місць у Сполучених Штатах Америки. Це місце, де яскраво виражені дві крайності: багатство, розкіш і бідність, злидні. Кажуть, що у 16 ​​столітті на місці сучасного Майамі іспанці виявили поселення індіанців Теквесту. Слово Майамі перекладається як солодка вода.

Саме місто було засноване жінкою, яка після смерті чоловіка поїхала на південь шукати кращого життя і за сорок американських доларів купила маєток, де росли апельсини цілий рік і завжди було тепло, і назвала його Майамі. Ім'я засновниці – Джулія Датон.

Ще двадцять років тому американський штат Флорида був нерозвиненим регіоном США. Становище сьогодні різко змінилося. Майамі став фінансовим та розважальним центром. Іноземці почали купувати тут нерухомість. Багатьох зацікавила можливість купівлі житлоплощі в кредит на тридцять років під невеликий відсоток 4-8% річних. М'який клімат, лояльні американські закони, що дозволяють легко купити нерухомість, теплий океан і, найголовніше, порівняно недорога нерухомість у Майамі приваблює сюди російських зірок шоу-бізнесу.

Серед російськомовного населення дуже популярні райони Бел Харбер, Санні Айлес Біч та Авентура

Бел Харбер

Найпрестижніший район Майамі. Тихий житловий район, у якому немає злочинності, немає шуму та гамма розважальної індустрії, немає казино, немає готелів. Тут живуть мільйонери та знаменитості. Багато білих, які вийшли на пенсію і бажають жити спокійним, розміреним життям. Багато працюючих спеціалістів. Рано-вранці на автомобілях їдуть до своїх фірм і ввечері повертаються. Фешенебельні апартаменти. Комфортні пляжі. Розкішні бутіки та магазини.

сонячне місто

Sunny Isles Beach відомий як російський район Майамі. Це невелике за розмірами елітне, морське місто, розташоване на рівнині. Природа щедро обдарувала мешканців чудовим, м'яким кліматом. Пляжі із золотим піском запрошують бажаючих купуватись у теплих блакитних водах океану, адже зовсім поряд за 24 км від берега проходить тепла течія Гольфстріму. Клімат тропічний мусонний. Тут ніхто ніколи не бачив снігу. Взимку температура плюсова, дме вітри з океану, але вони настільки теплі, що не можуть знизити температуру нижче + 10 градусів. Зима тепла та коротка, а літо довге та спекотне.

Санні Айлс Біч, Майамі

Хмарочоси з розкішними квартирами, апартаменти, з вікон яких видно океан, бізнес-центри, магазини, спортивні майданчики, басейни, ресторани привертають на постійне проживання багатьох. Хоча вільна земля тут дуже дорога, є багато парків із гарними деревами. Щороку сюди приїжджає жити та працювати дедалі більше туристів. Санні Айлес Біч багато хто називає російським районом в Майамі, тут багато російськомовних жителів.

Місто просто просякнуте порядком, дружелюбністю та чистотою. Тут можна побачити 42 поверховий хмарочос, у якому на кожному поверсі одна фешенебельна квартира із чудовим панорамним виглядом. Багато російських знаменитостей купили тут нерухомість. Увагу найбагатших гостей Майамі привертає готель + житловий комплекс Акваліна (Acqualina) величною архітектурою та різноманітністю дорогих машин, що стоять перед входом.

Авентура – ​​російський район у Майамі

Міст William Lehman Causeway з'єднує Sunny Isles з ще одним російським районом у Майамі Авентура (зареєстрований лише в 1995 році), де чудовий шопінг та дуже багато ультрасучасних будівель. Квартири в них відповідають останнім досягненням сучасної техніки. Як приклад, можна подивитися на ще недобудований будинок заввишки 195 метрів. Комп'ютер, розташований у будинку, може розпізнати власника квартири, який підходить до апартаментів, та відчинити йому вхідні двері.

А як вам таке! Ваша машина спеціальними роботами буде піднята на вантажному ліфті та поставлена ​​у спеціальний гаражний відсік на поверсі, де знаходиться квартира. У 2006 році були побудовані готелі Trump Royale та Trump International Resort, які дуже популярні у росіян. Тут російська мова всюди. Магазини та кафе, ресторани, продаж газет та книг російською мовою концерти російських артистів, які приїхали з Росії. Це місце називають Російська Плаза. Тут процвітає російський бізнес. Можна побачити багато вагітних жінок, що пішла мода на безпечні пологи в Майамі.

Район Авентура став популярним через ресторани, магазини та розваги. Розташування між двома основними аеропортами та двома популярними морськими портами приваблює сюди масу туристів. Для тих, хто мріє приїхати в Майамі і залишитися тут жити назавжди, купити з часом нерухомість, Авентура – ​​чудове місце. Тим, хто захоче залишитися тут надовго, пропонуються розкішні будинки на продаж. Ціни на них високі, але ж і життя в Авентурі сповнене комфорту та задоволень.

Підготував: Олександр Бєлов