20-08-2020

Чим виділяються незвичайні магазини

Більшість сучасних магазинів і торгових точок намагаються максимально урізноманітнити товар, і подібна концепція актуальна з точки зору оптимальної торгівлі, але в плані різноманітності вони часто ніяк не виділяються.

Через подібне, прості магазини, товар яких трохи відрізняється або є чудові правила, сильно виділяється і привертає увагу, особливо туристів, які перебувають за кордоном.

Яскраві приклади незвичайних торгових точок

Магазин з фіолетовим товаром - порівняно невеликий магазинчик відрізняється тим, що всі представлені в ньому товари мають фіолетовий колір або його відтінки. Здавалося б досить просто, але ті, хто цікавиться, все одно заходять, щоб не тільки щось придбати, а й просто насолодитися країною атмосферою.

Магазин з фіолетовим товаром

Надувні кулі у формі товару – одна англійська крамничка вирішила по можливості зробити кожен товар більш пізнаваним, для чого біля кожного з відділень повісили повітряні кулі у формі товару. Особливо красиво виглядають кульки у продуктовому відділі з веселими бананами та бадьорою капустою. Проте покупець здалеку зможе визначити, куди йому треба рухатися.

Надувні кулі у формі товару

Подушки у формі та вигляді їжі – досить поширений товар, який можна знайти в магазинах азіатських країн, а італійський магазинчик відзначився подушками у формі макаронів.

Подушки у формі та вигляді їжі

Гірський струмок посеред торгового центру – таке справжнє дизайнерське рішення розташувалося у одному з торгових центрів штату Юта. Торговий центр вразить своїми розмірами і навіть має розсувний дах, а в центрі зроблений натуральний гірський струмок завдовжки кілометр з деревами та камінням по обидва боки. Він є частиною зеленої зони та своєрідним орієнтиром, а також шматочком природи у закритій будівлі.

Гірський струмок серед торгового центру

Магазин різнокольорового туалетного паперу – так організований один із паризьких магазинчиків, де у своєрідних полицях, як гарне вино стоять рулончики туалетного паперу, різнокольорові.

Магазин різнокольорового туалетного паперу

Магазин подушок у формі м'ясних виробів – берлінський магазинчик продає подушки та ковдри, але такі звичні речі все зроблені у вигляді тих чи інших м'ясних виробів, тому відвідувачі можуть купити ковбаску чи стегенце, щоб було приємно та зручно спати.

Магазин подушок у формі м'ясних виробів

Деталі Лего конструктора на вагу - один із магазинчиків відзначився продажем відомого конструктора Лего, деталі якого продають на вагу. Покупець може вибрати певний колір та замовити в грамах необхідну кількість.

Деталі Лего конструктора на вагу

Магазин керамічних виробів з печерою - це диво розташувалося в Італії і крім красивих керамічних виробів відвідувачі можуть насолодитися печерою, яка знаходиться під його підлогою, а вхід закритий склом.

Магазин керамічних виробів із печерою

Звичайно, це не означає, що товари таких магазинів будуть чимось сильно виділятися, але через атмосферу та незвичайність відвідати їх туристи певно захочуть. Знайти їх звичайно буде непросто і якщо людина дійсно хоче потрапити в неї, то їй необхідно заздалегідь знайти адресу і оптимальний шлях до магазину, щоб не витрачати брешемо безпосередньо в подорожі.

Нагадаємо, McArthurGlen Designer Outlet Ashford оголосила про початок робіт зі створення найбільшої живої стіни у Європі, яка є частиною розширення торговельного центру.

Підготував: Олександр Бєлов. Використані фото www.adme.ru