20-06-2018

Як залучити більше покупців у квітковий магазин?

квітковий магазин

Квіти – найкращий подарунок природи. Незалежно від того, що це таке, квіти завжди відіграють велику роль. Чи то свято, весілля, ювілей чи щось ще, квітка має не лише декорувати, а й передавати почуття. Ось чому, коли ви думаєте розпочати свій квітковий бізнес, ви можете бути впевнені, що ваш сервіс завжди буде потрібний.

Але часто власники квіткових магазинів продовжують скаржитися на те, що їхній бізнес падає. Якщо ви думаєте, що ваш бізнес страждає від низького попиту на квіти, ви серйозно помиляєтесь. Квітка – це те, що ніколи не виходить із попиту. Замість того, щоб нарікати на низьку прибутковість бізнесу, краще прочитайте, як ви можете залучити більшу кількість покупців у ваш магазин квітів.

Не звинувачувати місцезнаходження

Немає сенсу звинувачувати місцезнаходження. Ви купили простір або взяли в оренду, тож треба змусити його працювати. Незалежно від того, скільки красивих та свіжих троянд продається оптом у вашому магазині, якщо атмосфера не підходить, люди ніколи не повернуться до вашого магазину. Ось чому потрібно створити правильне середовище. Квіти не тільки змушують людей посміхатися, але й пропонують певний світ для очей та розуму. Переконайтеся, що клієнти відчувають таке саме почуття, коли вони входять до магазину.

Бути креативним

Ви маєте справу з квітами, а не тільки з тим, що є в будь-якому продуктовому магазині. Таким чином, ви повинні бути трохи креативні із зовнішнім виглядом та інтер'єром магазину. Зрозуміло, що вам потрібно відобразити ім'я магазину, що запам'ятовується. Але також важливо переконатися, що коли люди приходять до магазину, вони почуваються затишно та комфортно, щоб ділитися своїм смаком та захопленням квітами з вами.

Природне світло у магазині

Чи знаєте ви, чому свіжі квіти мають величезний попит? Свіжі квіти можуть бути джерелом яскравості у будь-якій обстановці. Тепер, як змусити їх виглядати свіжими, коли їх вищипують із стебла та укладають у стійку квіткового магазину? Єдиний спосіб зробити квіти у магазині свіжими – це принести сонячне світло у магазин. Нехай на пелюстках квітки блищать крихітні краплі води. Нехай квітка знову оживе. Тільки після цього він чудово підійде до почуттів клієнтів.

Не дозволяти клієнтам йти з порожніми руками

Якщо ви думаєте, що кожен, хто заходить до магазину, щось придбає, ви помиляєтеся. Швидше, як власник квіткового магазину, вам потрібно переконатися, що люди приходять, навіть якщо їм нема чого купувати. Упевніться, що коли вони залишають магазин, вони підуть з візиткою, можливо, вашим контактним номером або, можливо, лише добрими побажаннями.

Квіти прекрасні, щоправда. Ось чому презентація також має бути красивою. В іншому випадку буде складно залучити більше клієнтів до квіткового магазину.

Автор: Олександр Бєлов