19-10-2020

Чи є плюси маленької квартири? - Є

невелика квартира

Зізнайтеся, не всім пощастило жити у просторій, як мінімум, чотирикімнатній квартирі, для деяких і мрія просто двойчик. Але як кажуть оптимісти, у всьому потрібно шукати плюс, такі які вони у маленьких квартир.

  1. Найбільший і очевидний "+" - звичайно ж, економія.
    Ось затіяли ви ремонт у тій чотирикімнатній, а кошти закінчилися, так і залишилася спальня без нового ламінату і шпалер. У маленькій же, хоч і розвернутися ніде, зате все закінчено і від душі. У малогабаритній квартирі однозначно менше обсяг робіт, а це означає, що і жити у свіжій квартирі можна буде вже зовсім короткий термін.
  2. Менше площа – менше видатків.
    Просто уявіть, що ваші 40-50 квадратних метрів більше разу на три, а тепер помножте комунальні платежі, сума виходить лякаючою.
  3. Маленька квартира як стимул до розвитку.
    Безумовно для когось може стати притулком і черепашкою, з якої не захочеться вилазити. Але якщо ви досить амбітні та працелюбні, то та сама маленька квартира буде гарним поштовхом до досягнення цілей. Швидше за все, у майбутньому ще й сумуватимете за тією своєю першою квартирою.
  4. Практичність та чистота.
    Де-де, а в малогабаритній квартирі порядок доведеться підтримувати, адже одна кинута річ на кріслі може створити справжній безлад. А чудо-двері, за якою буде заховано весь мотлох, на жаль, не знайдеться, бо там швидше за все вже лежатимуть речі, які давно зайняли свої місця.
  5. Змін – так!
    Набрид інтер'єр, захотілося змін - у маленькій квартирі це легко виправити. Пара вихідних та бажання щось змінити і перед вами постане абсолютно інша, але така ваша квартирка.

Пам'ятайте, яка б не була квартира, тільки від вас залежить її затишок та бажання повертатися.

Раніше ми розповіли як має бути облаштовано квартиру для оренди.

Автор: Олександр Бєлов