02-03-2019

«Поділ Плаза» у Києві: пріоритети купівлі житла у новобудові

Поділ Плаза вигляд

Сьогодні первинний ринок нерухомості Києва пропонує великий вибір різноманітного нового житла, яке варіюється в різних межах вартості, відповідає всім споживчим запитам, знаходиться у різних районах міста. Серед найбільш популярних та комфортабельних для проживання житлових комплексів можна виділити Поділ Плаза Київ.

Це сучасний елітний комплекс, який розташувався в «серці» міста Київ в одному з наймальовничіших районів з видом на Поділ та визначні пам'ятки столиці. Популярність житлового комплексу викликана його унікальним проектом, що повною мірою відповідає світовим стандартам у сфері технологій та способу будівництва. У цьому комплексі забудовник втілив найсучасніші архітектурні та дизайнерські ідеї, які гармонійно вписуються в історичну інфраструктуру міста.

У чому відмінність житлового комплексу від інших новобудов

Поділ Плаза у Києві

Придбання квартири в новобудові ЖК «Поділ Плаза» - це необмежені можливості, що дозволяють втілити свої мрії в реальність у плані інвестицій, фінансової вигоди, можливості влаштувати своє сімейне гніздечко відповідно до своїх ідей, фантазій та проектів.

Серед незаперечних переваг ЖК «Поділ Плаза» можна виділити такі моменти:

  1. Великий вибір комфортабельних квартир із унікальними краєвидами.
  2. Сучасне планування квартир.
  3. Можливість вибору поверху та кількості кімнат.
  4. А також можливість перепланування до проведення ремонту.
  5. Все це прерогатива винятково нового житла.

Гармонійно та раціонально продумана розвинена інфраструктура. На території комплексу розташовуються:

  • торгово-офісні площі;
  • розважальні заклади – кафе, ресторани;
  • багаторівневе паркування;
  • дитячий майданчик;
  • торгові комплекси еліт-класу – магазини та супермаркети;
  • спортивний комплекс з басейном та фітнес-клубом, СПА-зоною;
  • сучасні бізнес-центри та багато іншого.

Надійна система охорони передбачає наявність відеоспостереження, пожежної системи, периметри, що охороняються, і т.д.

Реалізовано озеленення території. Заходячи на територію комплексу, ніби потрапляєш до оазису серед бетонної пустелі. Ландшафтний дизайн, затишний парк із доріжками, зони відпочинку для пікніків, квіткові клумби та бювет.

Що пропонує забудовник

Насамперед, забудовник пропонує отримати можливість жити в центрі Києва в одному із найшикарніших житлових комплексів якісне житло. Більше того, доступна ціна як на житлові, так і комерційні площі вражає. Особливо, якщо порівняти з іншими варіантами придбання житла.

А також є можливість купити квартиру на виплат, що ще більше збільшує шанси на придбання власної нерухомості. Ну і головне – це індивідуальний підхід до кожного окремого клієнта та покупця, а також допомога при виборі та придбанні комфортного житла. Так що ви без проблем зможете зробити справді вигідну для себе покупку.

Автор: Олександр Бєлов