19-04-2018

Переваги оренди квартири у Києві в порівнянні з номером у готелі

гарні квартири

Київ — гарне місто, привабливе і для туристів, і для людей, які хочуть розвивати свій бізнес, будувати кар'єру. Не дивно, що у багатьох українців та гостей країни у столиці можуть бути свої справи: на день чи кілька діб. І якщо це так, завжди постає питання про вибір відповідного житла. Якщо родичів і друзів, які можуть дати притулок на якийсь час, немає, доводиться вибирати з невеликої кількості варіантів. Часто це хостели, готелі та орендовані квартири.

Хостели та готелі: в чому особливості?

Перший варіант підходить більше для студентів, а також вільних мандрівників, які максимально заощаджують і готові жити у не найкомфортніших умовах. Сучасні хостели досить затишні та облаштовані, але людей у ​​них багато, особистого простору немає, а туалетом та душем часто доводиться користуватися в порядку черги. У готелях ситуація краща: є номери із зручностями, чудовим ремонтом, усім спектром необхідних послуг. Але знову є й мінуси. Це досить високі ціни, суворий час заїзду та виїзду (як правило, домовитися про індивідуальні умови складно), а також наявність інших обмежень. Наприклад, ви любите готувати самі, а повноцінні кухні в готельних номерах передбачені рідко — і це зазвичай чимало.

Ось і виходить, що хороші квартири подобово у Києві — єдиний вірний вибір для всіх, хто приїжджає до столиці.

Переваги такого житла

комфортабельні квартири

Плюси квартири очевидні:

  • Можливість вибрати стильний ремонт. Готель у такому ж ціновому співвідношенні порадує менш презентабельним виглядом.
  • Різноманітність пропозицій щодо кількості кімнат, площі, наявності балконів, лоджій, кількості спальних місць та інших показників. Можна знайти квартиру для одиночного проживання, великої компанії, сім'ї з дитиною — жодних обмежень.
  • Вирішення багатьох питань у порядку індивідуальної домовленості. Часто господарі можуть щось привезти, допомогти з доставкою, покупками, раннім заселенням та пізнім виселенням — все залежить від ситуації.
  • Вибір зручного розташування. Квартир набагато більше, ніж готелів, а тому шанси зняти нерухомість там, де вам потрібно, набагато вищі.

Комфортабельні, просторі та світлі квартири з гарним ремонтом та відмінними умовами – це для Києва не проблема. Ось чому цей варіант житла має величезну популярність серед гостей столиці з різними запитами.

Автор: Олександр Бєлов