18-12-2014

Стилі офісного інтер'єру

Офіс Boeing

У сучасному світі розвитку інноваційних технологій та величезного прориву у різних галузях та сферах науки, техніки та виробництва дуже важливо виділятися з натовпу. Адже, маючи власну фірму, можна легко «загубитися» серед численних конкурентів на ринку збуту продукції, товарів, послуг. Давайте зараз подумаємо, як цього уникнути.

Отже, уявімо, що бачить кожен потенційний клієнт, інвестор, банківський працівник або будь-який інший відвідувач, вперше потрапляючи до вашої компанії. Правильно, її інтер'єр! Те, наскільки він розташовуватиме до себе, залежить не тільки перше враження про фірму, але і її подальша доля. Сьогодні існує безліч найрізноманітніших стилів офісного інтер'єру, що відрізняються ціновою політикою та комбінаціями. Давайте зараз розберемо основні їх.

Класичний стиль

Класичний стиль розміщення меблів в офісі (модерн, бароко, ампір та багато інших). Навряд чи є людина, яка жодного разу не чула про такий стиль. Класика завжди була і буде у моді. Який би на дворі не був вік, цей стиль залишається найактуальнішим, найпопулярнішим і найділовішим. Він передбачає наявність суворих, консервативних та респектабельних меблів. Обов'язково – дорогий. Такий стиль властивий лише тим фірмам, які мають високий соціальний та фінансовий статус на ринку збуту.

Сучасний стиль

Сучасний стиль офісного інтер'єру включає мінімалізм, конструктивізм, еклектику та інші підвиди. Такі напрями сьогодні також є дуже поширеними. Молоді фірми або підприємства-початківці найчастіше зупиняють свій вибір саме на сучасному стилі. Він характеризується нестандартним підходом, сміливими кольоровими рішеннями та застосуванням інноваційних технологій у сфері дизайну. Сучасний стиль не вимагає надто великих витрат, він досить економний у плані фінансів. Відрізняючись високою комфортністю та зручністю, він практичний та універсальний. Основними матеріалами при оформленні інтер'єру у сучасному стилі виступають скло та пластик.

Вибір кожного!

Пам'ятайте, що стиль, за яким будуть обставлені меблі у вашій компанії, залежить від особистісних переваг і, звичайно ж, від матеріальної забезпеченості фірми. Думайте, експериментуйте, вирішуйте і у вас неодмінно все вийде!

Автор: Олександр Бєлов