18-07-2014

Нерухомості Москви - приваблива і недоступна

Нерухомість Москви

Москва величезне місто, яке невблаганно продовжує зростати, а водночас і розвиватися. Величезний попит, чисельні пропозиції. Люди продовжують з'їжджатися сюди з усіх куточків країни, та й не лише з усього світу. І хоч славна столиця «негумова», але якісь певні якості тягучості у неї явно присутні та виражені досить яскраво.

У таких умовах шаленою популярністю користується і нерухомість у Москві. Ціни високі, дуже високі і на оренду та купівлю, але саме попит диктує пропозицію. У Москві кожна галузь дуже конкурентна, але нерухомість - це особливо ласий шматок пирога, який хочуть роздобути багато-багато людей. Бажаючому винайняти або купити квартиру не потрібно довго шукати компанію, що займається подібними послугами, їх безліч. Ринок нерухомості вже пропонує і заміські будинки поблизу меж міста, і просто ділянки, і підготовлені під будівництво ділянки (підведена вода, світло, газ, споруджена система каналізації). Іншими словами, на ринку нерухомості кожен знайде потрібний та підходящий варіант.

Тут є багато сегментів, підгруп та варіантів на будь-який смак та на будь-який гаманець. Починаючи від радянських комуналок та хрущовок і закінчуючи елітними новобудовами та заміськими палацами. Варто звернути увагу і на корупцію у цій сфері. Вона велика. Не потрібно далеко бігати за прикладами про ошуканих квартиронаймачів або покупців нерухомості. Тому варто порекомендувати працювати з нерухомістю через фахівців великих ріелторських контор, які хоча б перевірені часом. Завжди з усіма укладайте письмові договори для безпеки.

Ринок нерухомості сповнений пропозиціями послуг - це всілякі розстрочки, кредити, іпотеки на різних умовах. Безперечно, московський ринок нерухомості далеко не всім громадянам Росії по кишені. Можна сказати, що левову частку населення просто ніколи в житті не дозволити собі купити квартиру в Москві. Чи не єдиним виходом проживання у столиці є придбання житла у новобудовах у Підмосков'ї. Кількість таких пропозицій достатньо і ціни доступніші. Ви можете не гаючи часу, подивитися квартири за МКАД у малоповерховому житловому комплексі «Садиба Суханова».

Взагалі, столиця представляється як окремою країною в країні. Тут свої поняття, розцінки, культура та звичаї, багато хто говорить, але відчувають неприязнь до всього цього, але більшість із цих людей десь у глибині душі мріють про Москву, хочуть підкорити її і спромогтися дозволити собі стати учасником цього ринку нерухомості. Одним словом, Москва - магніт, що притягує людей зі всього світу, що робить вкладення в московську нерухомість надзвичайно привабливими!

Підготував: Олександр Бєлов