18-12-2018

Дитяча перукарня – новий погляд на звичні речі

дитяча перукарня

Усі користуються послугами перукаря, але більшість навіть не замислюється, та й мало хто зустрічав новий напрямок у цій сфері послуг як дитяча перукарня. А це може виявитися справжньою знахідкою для батьків, якщо діти примхливі або просто не люблять строгих приміщень, які у дитини зовсім не викликають довіри. Для багатьох малюків стрижка – це справжній стрес.

Особливий підхід чи як правильно відкрити

Спочатку необхідно зареєструватися як приватний підприємець. Тепер можна розпочинати пошуки необхідного приміщення. При його виборі слід врахувати:

  1. Що клієнтами будуть діти.
  2. Їм у свою чергу потрібно приділити набагато більше простору.

Краще, якщо воно буде поділено на кілька зон:

  • ігрову – для очікування, де діти зможуть веселитися та грати під наглядом висококваліфікованого спеціаліста;
  • практичну – власне для стрижок та зачісок.

Організація та підбір персоналу

Необхідно створити неповторний, чарівний інтер'єр, щоб у дитини виникало бажання повернутися туди ще. Для цього краще скористатися послугами фахівця, який зможе грамотно зробити дизайн інтер'єру з огляду на всі нюанси у призначенні приміщення. Далі обов'язково потрібно закупити лише якісні іграшки, щоб потім не було непорозумінь.

Ось коли вже все облаштовано і іграшки для вдалого дозвілля на своєму місці, настав час переходити до підбору персоналу. При виборі перукаря слід зважити на його ставлення до дітей, він повинен не просто виконувати свою пряму роботу, але й зуміти правильно підготувати дитину, пояснити і заспокоїти при необхідності. А також необхідно найняти бухгалтера та прибиральницю. А в дитячому залі обов'язково має бути присутня няня з необхідною освітою.

Зразкові цифри та терміни

У середньому для успішного надання цих послуг потрібно викласти від 6 до 8 тис. доларів, включаючи створення сайту та рекламу, без витрат на оренду приміщення. Що ж до термінів окупності, то вони становлять приблизно 2–3 роки. Загалом все залежить від кількості клієнтів та можливої ​​націнки.

Висновки

На сучасному ринку ще досить мало таких перукарень, оскільки це новий погляд на старі речі у сфері послуг. А це означає, що якщо є достатній капітал та бажання, то можна сміливо відкриватися, збагачуватися, розвиватися та створювати цілу мережу, поки що є час.

Раніше АН BFS опублікувало матеріал про те, як відкрити розважальний центр для дітей

Автор: Олександр Бєлов