18-08-2020

Навіщо потрібні юридичні послуги бізнесу?

Адвокат

В юридичній компанії «Турій та Партнери» ви можете замовити правовий супровід свого бізнесу незалежно від організаційно-правової форми. Таким чином, ви зможете захистити себе від постійної роботи з юридичними та бухгалтерськими документами, заощадите час та зведете до мінімуму будь-які контакти та спілкування з контролюючими органами.

Команда висококласних адвокатів, які досконало володіють законодавством у сфері податкового та фінансового права, допоможуть зміцнити бізнес, а ви зможете зосередитися на його розвитку та отриманні більшого прибутку.

Ось основні причини, з яких вигідно та необхідно замовляти юридичні послуги для бізнесу:

  1. Делегування повноважень.
    Фізична особа – підприємець чи власник великої фірми зможе сконцентруватися на головному – розвитку своєї справи. Йому не доведеться постійно контролювати і вирішувати повсякденні юридичні питання.
  2. Довіра професіоналів.
    Ви можете утримувати в штаті юрисконсульта, але необов'язково він знатиме досконало всі галузі права, на відміну від наших вузькопрофільних фахівців, які мають багаторічний, успішний досвід роботи, 85% виграних справ, гарну репутацію та рекомендації сотень клієнтів.
  3. Вирішення проблем.
    Ми допоможемо справедливо, швидко та з мінімальними втратами вирішити юридичні проблеми, а здебільшого – не довести до їх виникнення.

Роль адвоката у вашому бізнесі

Чимало бізнесменів сьогодні замислюються, що краще – утримувати у штаті юриста чи вдаватися до послуг юридичного аутсорсингу за необхідності? Щоб вам було простіше зробити свій вибір, юридична компанія «Турій та Партнери» пропонує вивчити перелік послуг, які надають наші адвокати бізнесу:

  1. Вирішення корпоративних суперечок.
    Юрист допоможе розробити статутні документи, оптимізувати систему управління, вирішити спірні питання із співзасновниками та працівниками.
  2. Вирішення питань, пов'язаних з процедурами реєстрації, реорганізації та ліквідації бізнесу.
    Якщо ви вирішили провести одну з вищезгаданих процедур, ми пропонуємо свої послуги з підготовки та подання необхідних документів. Також наші юристи запропонують оптимальні шляхи організації чи реорганізації бізнесу, системи оподаткування. Ми представляємо інтереси підприємства чи ФОП у контролюючих органах.
  3. Захист від рейдерства
    Ми вчасно надаємо необхідну правову допомогу у разі виникнення спроб встановлення протиправного контролю над вашим бізнесом.
  4. Договірна робота.
    Юридичні послуги для бізнесу – запорука спокою та прозорого, сумлінного співробітництва з контрагентами. Адвокати нашої компанії розроблять договір, проведуть переговори із контрагентами.
  5. Консультування.
    Команда нашої компанії надає юридичні консультації з різних питань у будь-якій галузі права. Це дозволяє часто не тільки заощадити час, а й гроші.
  6. Досудове врегулювання суперечок.
    Адвокат завжди відстоюватиме інтереси свого клієнта. До його обов'язків входить пошук пропозицій, щоб сторони досягли компромісу та врегулювали суперечку у досудовому порядку.
  7. Представництво інтересів та захист у суді.
    Адвокат може стати учасником процесу на боці звинувачення чи захисту на будь-якій стадії кримінального провадження. Ми спеціалізуємося не лише на кримінальному праві, а й представляємо інтереси у суді у цивільних, господарських справах, а також при розгляді справ у порядку адміністративного судочинства незалежно від судової інстанції.

Висновок

Ще думаєте, чи потрібний вам адвокат для бізнесу? Відповідь, однозначно, ствердна. Рекомендуємо вам вибрати нашу фірму, оскільки своїм клієнтам ми пропонуємо та гарантуємо:

  • доступні, помірні ціни;
  • разове надання послуг або абонентський супровід бізнесу;
  • прозорі стосунки;
  • абсолютну конфіденційність.

Раніше ми опублікували статтю «Як правильно підібрати адвоката», в якій розповіли про способи пошуку спеціаліста, який надає юридичні послуги.

Підготував: Олександр Бєлов