27-09-2018

Вирішуємо правильно суперечки з нерухомості у Дніпрі

спори по нерухомості

Життя непередбачуване і іноді друзі стають ворогами, родичі - протиборчою стороною, що вимагає свою частину нерухомості, на яку, у них, по суті, немає прав або обмежені в цих правах. Трапляється, що подружжя, яке прожило у шлюбі багато років, нажило спільне майно, в один день вирішує розлучитися, але при цьому не знає, як поділити квартиру, дачу, земельні ділянки, які були придбані за роки шлюбу.

Не потрібно намагатися вирішувати це питання самостійно, якщо до згоди дійти ніяк не вдається. Необхідно отримати професійні юридичні послуги у Дніпрі, звернувшись до юридичної агенції «Абсолют». Тут працюють експертні юристи, які знають букву закону досконало, вирішують питання щодо суперечок з нерухомістю на користь своїх підзахисних у більшості випадків.

Маючи велику законодавчу базу, професійний досвід, фахівці знають, як правильно скласти позовну заяву, щоб звернутися до суду, вирішуючи питання про права свого підзахисного на нерухомість.

  1. Фахівці підкажуть, які документи слід зібрати.
  2. Деякі довідки отримають за довіреністю замість свого підзахисного, звільняючи його вільний час, беручи весь клопіт на себе.
  3. Юристи подбають про благополучний розгляд справи, що вирішується у судовому чи досудовому порядку.

Судові суперечки з нерухомості в Україні

Якщо у досудовому порядку вирішити питання не вдалося і все-таки виникають судові спори по нерухомості - Необхідно терміново звертатися до юриста. Фахівець грамотно підтримує вирішення будь-яких спорів, братиме участь у розгляді права власності на землю, квартиру, дачу, комерційну ділянку землі, якщо такі є у власності.

Також іноді в судах вирішуються питання щодо введення об'єктів в експлуатацію, справи про незаконне виведення майна з-під арешту. У судовому порядку проводяться справи про визнання недійсними договорів, предметом яких якраз і стає нерухоме майно.

Погодьтеся, самостійно вирішити такі справи просто неможливо. Навіть якщо йдеться про суперечки під договором купівлі-продажу квартири, дачі, котеджу. У судовому процесі має брати участь не лише позивач та відповідач, а й їхні адвокати, які успішно маніпулюють законодавством, завжди діють на користь свого підзахисного, виграють справи, на кону яких нерухоме майно, що оцінюється у кілька десятків чи сотень тисяч доларів.

Раніше АН BFS опублікувало матеріал про етапи юридичного супроводу правочинів.

Автор: Олександр Бєлов