18-01-2018

Що потрібно для відкриття перукарні

перукарня

Для відкриття власної перукарні потрібно зробити чимало зусиль. Необхідно знайти потрібне приміщення, відремонтувати його, підготувати до прийому клієнтів, знайти чи підготувати персонал, визначитися з переліком запропонованих послуг і закупити залежно від цього необхідне устаткування. Потім обов'язково зайнятися рекламуванням власного бізнесу. Все це потребує вкладення чималих фінансів.

Приміщення для оренди або покупки слід шукати у місцях з великою прохідністю. Найкраще підійдуть приміщення у торгових центрах або на перших поверхах будівель на центральних вулицях вашого міста. Бажано, щоб у безпосередній близькості була зупинка громадського транспорту та місце для паркування автомобіля.

У приміщенні слід провести ремонт та навести його відповідно до всіх норм, передбачених законодавством у сфері регламентування перукарських послуг. Приміщення має бути оформлене в одному стилі, обладнання – вписуватись в інтер'єр.

Після того, як приміщення готове до роботи, визначтеся з тим списком послуг, які ви надаватимете населенню. Крім стрижки можна пропонувати і супутні послуги: манікюр, педикюр, гоління та інші. Можна орієнтуватися лише на жінок чи чоловіків, але краще мати як чоловічу, так і жіночу зали.

Майстерів необхідно відразу брати досвідчених, для цього також знадобляться вкладення, щоб переманити досвідчених фахівців у конкурентів або навчити нових майстрів.

Після того, як ваша перукарня почне функціонувати, необхідно витратити чималі кошти на рекламу бізнесу. Назва вашої перукарні має бути незабутньою. Оголошення можна розмістити у засобах масової інформації міста та на різних форумах та дошках оголошень в інтернеті.

Згодом можна буде зробити і сайт своєї перукарні.

Автор: Олександр Бєлов