17-07-2018

Проектування житлових будинків та будівель у Києві та Україні

проектування будинків

Створення будинку трепетний і важливий процес, в якому необхідно врахувати безліч нюансів та аспектів, які найчастіше ховаються від розуміння домовласника. Для будівництва надійного будинку, у квартирах якого сотні сімей знайдуть щастя, необхідно залучити не лише професійну будівельну компанію та забезпечити високоякісні матеріали для проведення робіт, а й виконати кваліфіковане проектування багатоквартирних будинків.

Проектування багатоквартирних будинків

Створення проекту багатоквартирного будинку має багато тонкощів. Для початку команда створює ескіз майбутнього будинку, де необхідно врахувати альянс функціональності та дизайну фасадів майбутньої будівлі. Промальовуючи кожен поверх, проектування будівель і багатоповерхових житлових будинків враховує технологічне навантаження на майбутнє приміщення, його територіальне розташування, особливості ландшафту тощо. За своєю суттю, це опис усіх технічних нюансів, проведення рекомендацій щодо матеріалів і т.д.

Створюючи багатоквартирний будинок, обов'язковим є дотримання:

  • Безпеки під час експлуатації готового будинку.
  • Дотримання санітарних норм.
  • Створення та впровадження систем вентиляцій та освітлення.
  • Законам економічного будівництва та економічного використання ресурсів після введення об'єкта в експлуатацію.

Усі основні вимоги, як і багато інших, значно ускладнюють процес створення проекту. Проте наша команда готова до будь-яких труднощів. Нами було виконано безліч будинків різного класу, які забезпечили дах для сотень сімей.

Проектування будівель і споруд

Проектування висотних будинків не обмежується створенням житлових масивів. Особлива увага приділяється створення проекту нежитлового висотного будинку. Ми допоможемо спроектувати нерухомість будь-якого типу бізнес-центр, готель, торговий центр і т. д. Кожен з цих типів будівель має свої нюанси і вимагає особливої ​​уваги при створенні проекту. На відміну від проектування житлового будинку, тут зазвичай встановлюються більш високі дизайнерські вимоги при створенні фасадів, впровадження особливих технологій будівництва, розрахунок розташування приміщень на кожному рівні. Створення подібних об'єктів немає єдиного універсального рішення і потребує індивідуального підходу. При цьому так само необхідно дотримуватися норм будівництва, санітарні норми, враховувати геодані і т.д.

Проектна команда від компанії Winnerstroy прийме в розробку будь-який будівельний проект і знайде вихід із найскладніших ситуацій для створення не тільки гарної, але й довговічної надійної будови. Ми не боїмося труднощів і маємо 1 тис. та 1 рішення на кожний випадок. Не бійтеся створювати свою, а ми забезпечимо надійний тил, спроектувавши житлову та нежитлову багатоповерхову споруду.

Автор: Олександр Бєлов