17-05-2018

Дизайн інтер'єру приватного особняка

інтер'єр будинку

Широкий асортимент найрізноманітніших будівельних матеріалів, дизайнерських меблів та матеріалів обробки дозволяє господарям житла оформити дизайн приватного будинку, який буде відповідати мрії про ідеальне сімейне гніздечко.

Оформлення дизайну інтер'єру будинку дозволяє випробувати набагато більшу творчу свободу, ніж при дизайні квартири. За більшої житлової площі існує набагато менше умов для технічної експлуатації приміщення. Сусідів немає, тому ви можете витворяти все, що забажаєте. Аби вистачило натхнення та фінансів.

Однак дизайн приватного будинку можна порівняти з більшими ризиками, ніж дизайн квартири. Погану помилку зробити набагато простіше, а для того, щоб виправити її, необхідне вливання додаткових засобів. Тому перед початком оздоблювальних робіт необхідно скласти список бажаних речей, а також чітко розпланувати розташування меблів та об'єктів інтер'єру в особняку. Це дозволить вам наперед зрозуміти, як використовувати технічні характеристики приміщення в оформленні дизайну інтер'єру.

Якщо ви працюєте разом із дизайнером-проектувальником, слід чітко викладати свої думки щодо бажаного результату. Чим простіше і доступніше ви пояснюєте власні задуми, тим краще фахівець зможе зрозуміти ваші наміри. А також прислухайтеся до думки дизайнера. Потрібно вміти йти на компроміс. Пам'ятайте, що у фахівця набагато більше досвіду, ніж у вас. Навіть якщо, на вашу думку, він робить помилку, готовий результат зможе приємно вас здивувати.

Поради щодо оформлення дизайну інтер'єру приватного будинку

Якщо ви все-таки зважилися провести дизайн особняка за допомогою власних сил, то слід запам'ятати кілька простих речей, які стануть вам у нагоді в процесі роботи:

  1. Розділяйте приміщення на зони. Використання різних функціональних зон стає все популярнішим, оскільки це не тільки візуально збільшує кімнату, а й підвищує її практичність.
  2. Використовуйте світлі тони для оздоблення стін та підлоги. Якщо ви не впевнені у вибраному стилі, краще використовувати світлі або нейтральні тони при обробці стін. Це не тільки візуально збільшує простір приміщення, але й відмінно підійде до будь-якого вибраного стилю, від мінімалізму до класики.
  3. Експериментуйте із предметами інтер'єру. При світлій обробці стін яскраві акценти в меблях ще нікому не пошкодили. У такому разі ефектність від приміщення значно зростає. У хорошому значенні цього слова.
  4. Використовуйте практичні елементи зберігання. Пам'ятайте, що простір будинку не безмежний. Додаткова висувна скринька під ліжком дозволить вам заощадити місця в іншій частині будинку.

Підсумки

Це далеко не корисні поради та цікавості, які використовуються у проведенні дизайну інтер'єру приватного будинку. Шукайте нестандартні рішення, самовдосконалюйтесь, думайте оригінально, і тоді ваше житло точно стане «будинком мрії».

Автор: Олександр Бєлов