16-08-2016

Фен-шуй на допомогу залучення грошей

Хотів та грошове дерево

В сучасний час широку популярність набуло китайське вчення - фен-шуй. Щось, а це вчення і в нашій країні має певних шанувальників.

Що таке фен-шуй?

Фен-шуй - це давньокитайське вчення, засноване на залученні грошей до будинку. Хочете стати багатим і жити в достатку? Тоді спробуйте фен-шуй.

Отже, розглянемо планування житлового приміщення за фен-шуй.

З чого почати? Почати слід з того, що визначити де схід, а де - південь. Якщо у вас є компас – чудово, якщо ні – біда. Зробіть генеральне прибирання в кімнаті і в квартирі, позбавтеся від мотлоху і непотрібних речей. Як каже стара народна мудрість – гроші до грошей.

Розташуйте у цьому напрямі символи грошей.

Знайдіть та роздрукуйте ієрогліф «фу» – багатства. Продається в різних видах та найменуваннях, знайдіть, купіть та роздрукуйте. Обов'язково помістіть його у куточок грошей, один екземпляр вкладіть у гаманець і носите із собою.

Цей ієрогліф дає вам можливість набуття як матеріального, так і духовного, тому не дивуйтеся, якщо під впливом цього ієрогліфа зміниться ваш характер.

Трипала жаба - найпоширеніший символ фен-шуй. Жаба сидить на перлині і тримає монети в руках. Особливо цінуються екземпляри статуеток золотого кольору, можна зустріти різні, наприклад, глиняні, пластикові та кам'яні статуетки.

Усьому має бути міра?

Докладніше зупинимося на тому, де і що ставити. Талісмани можуть принести користь та шкоду людині.

Ієрогліф «Багатство» краще покласти в гаманець, а також повісити у напрямку південного сходу (визначити цей напрямок краще за допомогою компасу).

Бог «Хотій»

Щодо цього талісмана, то варіантів розміщення для цієї фігури не так і мало. Все залежить від того, що ви хочете придбати у Хотея. Матеріальне благополуччя?

Тоді місце для Хотея – південний схід приміщення.

Вас цікавить створення гармонії щодо партнера, тоді саме місце для статуетки – східна частина.

Хотів на робочому столі обіцяє вам підвищення, кар'єрне зростання, убезпечить вас від зради та стресових ситуацій.

Однак, статуетки Хотея бувають різні і, перш ніж їх розміщувати, уважно прочитайте тематичний матеріал.

Підготував: Олександр Бєлов