16-10-2019

Отримання дозволу СЕС у сфері обслуговування

сес

Усі ІП, які орендують приміщення, починаючи від складу та закінчуючи перукарньою, торговою площею та виробничим цехом, зобов'язані отримати дозвіл СЕС. Відсутність представленого сертифіката тягне за собою серйозні розгляди при першій перевірці контрольними органами.

Самостійно займатися процедурою отримання санітарного сертифікату – складно, оскільки це вимагає спеціалізованих навичок, розуміння юридичних нюансів. Компанія «Бухгалтерська допомога» надає послугу збору, підготовки та оформлення документів, супроводу до моменту надання гігієнічного висновку.

Дозвіл СЕС на виробництво

Види виробничої діяльності, для яких необхідно отримати ліцензію після державної експертизи:

  1. Медична.
  2. Фармацевтична.
  3. Виготовлення лікарських засобів.
  4. Харчова (на продукти та добавки).

А також у список потрапляє освітня сфера у галузі виготовлення продуктів громадського харчування. Якщо ви не займаєтеся виробництвом продукції в одному з представлених сегментів, керуйтеся таким правилом:

Дозвіл від СЕС необхідний тим, хто виготовляє товар або надає послуги, які мають на увазі контакт із людиною. Висновок – гарантія безпеки всім працівників.

Дозвіл СЕС на торгівлю

Зверніть увагу, що схвалення епідеміологічної служби неможливе, поки приміщення повністю не буде обладнане та наведене відповідно до санітарних норм. Окрім ресторанів, кафе та об'єктів, де продається алкогольна та продовольча продукція, дозвіл СЕС на початок роботи необхідний наступній сфері:

  1. Манікюр студії.
  2. Салони краси, перукарні, броубари.
  3. Освітні організації.
  4. Медичні пункти та ін.

Норми епідеміологічної служби відрізняються кожному за виду бізнесу, що потрібно знати при оформленні.

Дозвіл СЕС у Києві

ЦПВ «Бухгалтерська допомога» — компанія, з якою ви з легкістю пройдете всі етапи підготовки та присвоєння сертифікату. Вам не доведеться витрачати час, оскільки вирішенням проблем займатиметься кваліфікований фахівець. Отримати дозвіл СЕС у термін з професійним експертом набагато простіше, оскільки знає шляхи подолання бюрократичних труднощів. Ціна послуги у Києві доступна підприємцям. Наявність сертифікату допоможе уникнути штрафів та арештів виробничих та торгових зон.

Автор: Олександр Бєлов