15-09-2016

ЖК Richmond – мрія кожної успішної людини

ЖК Richmond

Сьогодні багато родин через відсутність роботи в регіонах намагаються переїхати жити до Києва. Як житло більшість обирають орендовані квартири або гуртожитки. З одного боку, це вихід, адже жити все одно десь треба. А з іншого боку, мати власне житло завжди вигідніше. Тим більше навіщо розлучатися з родиною та їхати на «заробітки», якщо можна всім разом працювати та насолоджуватися столичним життям, де відкриваються величезні можливості як для дорослих, так і для дітей.

Житло від забудовника

Розглядаючи всі можливі варіанти власного житла, купити квартиру від забудовника в Києві завжди набагато вигідніше, ніж шукати відповідні варіанти на вторинному ринку. Головне купувати у перевірених і надійних компаній.

Як правило, ціни на такі квартири є доступними, а умови комфорту для життя завжди на високому рівні. Хорошим прикладом ідеального придбання є РК Richmond. Він знаходиться в ідеальному місці столиці, за адресою Івана Кудрі, 26. Це в центрі міста. Купивши квартиру в даному комплексі, вам буде зручно дістатися будь-якої точки населеного пункту. Адже поряд знаходяться три станції метро: Дружби Народів, Либідська, Печерська.

Опис комплексу

Якщо ви все-таки зважилися купити квартиру біля метро Дружби Народів, то РК Річмонд – це хороший варіант. Це не тільки зручне місце розташування, але й комфорт і безпека для всієї вашої родини. Варто зазначити, що комплекс пропонує житла бізнес-класу за максимально вигідною вартістю. Він складається з:

  • 1-кімнатних квартир площею від 50 кв. м.
  • 2-кімнатних квартир площею від 70 кв. м.
  • 3-кімнатних квартир площею від 117 кв. м.

Також є дворівневі квартири. Перші два поверхи є нежитловими. Там знаходяться приміщення, які призначені для офісів. Житлові приміщення починаються лише з третього поверху. Такий підхід дозволить забезпечити майбутнім мешканцям вищий рівень комфорту. У комплексі є дворівневий паркінг підземний. Також є стоянка у дворі. Для найменших мешканців забудовник передбачив шикарний дитячий майданчик, на якому не нудьгує жодна дитина.

РК Річмонд має систему безпеки, яка гарантована, захистить усю вашу родину від грабіжників і не тільки.

Для любителів робити якісні покупки поруч знаходиться торгово-розважальний комплекс Ocean Plaza.

Підготував: Олександр Бєлов