14-12-2015

Вигідне володіння нерухомістю у Болгарії

Велико-Турнове Болгарія

Болгарія в усі часи вважалася популярним європейським курортом, і зараз через глобальні політичні та макроекономічні тенденції кількість туристів, що вирушають до цієї країни, тільки зростає. При цьому, згідно зі статистикою, у Болгарії щорічно від 6 до 9 місяців порожніє близько 300 000 квартир та котеджів, що належать мешканцям пострадянського простору, хоча їх можна здавати в оренду на короткий та тривалий термін.

Сервіс Flatilia, запущений восени 2015 року, має стати сполучною ланкою між власниками нерухомості та тими, хто хоче її зняти. У вас є апартаменти в Болгарії, в яких ви не живете цілий рік? Зареєструйтесь в системі Флатилія, вкажіть, коли ваше житло є вільним, скільки ви хочете отримувати за оренду, та чекайте на заявки на бронювання. Або ви хочете відпочити в Болгарії, при цьому не домовляючись про квартиру з ділками на залізниці. вокзалі та обійшовшись без зайвих витрат на готелі? Введіть квартиру в потрібному місті, встановіть потрібні фільтри, а потім виберіть відповідну, вивчивши її опис та фотографії.

Сервіс позбавляє власника нерухомості прямого спілкування з клієнтом, що значно економить час. Кожному об'єкту надається календар, і майбутній гість не може надіслати заявку на зайняті дати. Крім того, власник заробляє не лише гроші, а ще й віртуальні бали. Їх дозволено витрачати всередині системи на те, щоб орендувати чуже житло: наприклад, для подорожі до іншого міста чи відрядження.

Flatilia працює з нерухомістю Болгарії, але автори проекту планують у найближчому майбутньому вийти на ринок Іспанії та Португалії. Крім того, творці не виключають подальшого розвитку проекту і в інших країнах. Втім, конкретні терміни поки що не називаються.

Підготував: Олександр Бєлов