23-07-2011

Бізнес вкладає кошти в інтер'єр власних офісів

офіс

Бізнес відкриває двері для клієнтів. При виборі офісу вже не віддають перевагу маленьким кабінетам. Намагаються розмістити по 5-10 підлеглих у кімнаті. З квітами стін не грають, бо це втомлює. Вибирають насамперед пастельні тони. Стелі прикрашають яскраво, з багаторівневим освітленням.

"Такий інтер'єр має бути передусім зручною, мобільною, сучасною. Оскільки передбачає багато техніки, переміщення по офісу, ось ці маршрути, хто, куди й навіщо йде, розміщення робочих місць", - розповідає телеканал UBR Інна Єременко, керівник дизайн-напряму.

Державні установи грошей на послуги дизайнера не мають. Замовляють хіба оформлення кабінету начальника чи переговорну кімнату. Тут не експериментують – вибирають класичний стиль. Дехто згадує про арт-деко.

"Припустимо, меблі всі сучасні чіткої прямокутної форми з лаковою поверхнею. Але якась люстра в стилі класики з абажуром і кришталем, тобто чисті стилі дуже рідкісні", - каже Лілія Тарасова, дизайнер інтер'єру.

При виборі аксесуарів та меблів грають із кольором бренду компанії. На ремонтах намагаються не заощаджувати, особливо заклади сфери послуг. Бажають вразити клієнтів. Тому філії банків або страхових компаній можуть дозволити собі витратити на комплексні роботи 300-500 доларів за квадратний метр. Хоча все залежить від побажань та фінансових можливостей замовника.

Джерело ubr.ua.